http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/novosti_i_najave/2010/travanj/predsjednica_vlade_predstavila_program_gospodarskog_oporavka
Konačno program gospodarskog oporavka.
Ima mjera koje bi direktno trebale utjecati na oživljavanje burze:
str. 10,13,16,18:
"Smanjenje uplitanja države u gospodarske tokove: daljnjom privatizacijom .. "
" Pokretanje novog investicijskog ciklusa s ekonomski mjerljivim dugorocnim ucincima, uz
maksimalno sudjelovanje privatnog sektora "
" prodaja udjela države u trgovackim društvima, manjih od 25 posto "
" priprema plana privatizacije trgovackih društava u državnom vlasništvu* prema nacelu da u državnom
vlasništvu trebaju ostati samo ona koja opskrbljuju dobrima i uslugama kojima privatni sektor iz opravdanih
razloga ne može efikasno opskrbljivati "
" poticanje investicijskih projekata s naglaskom na:
energetiku (naglasak na obnovljive izvore)
zaštitu okoliša (naglasak na “zelene” tehnologije)
obrazovanje i zdravlje
poljoprivredu i navodnjavanje
infrastrukturu (željeznice, morske, rijecne i zracne luke, vodoopskrba) "
[thumbsup]
ovo bi bio dobar tekst za jednu predstavu u kerempuhu
Ht stoji drugi će dizati Crobex. Već viđena situacija. Sve po planu i programu. Da bar hoće do 2300 tako pa da se onda malo drugačije organiziram.
Ht stoji drugi će dizati Crobex. Već viđena situacija. Sve po planu i programu. Da bar hoće do 2300 tako pa da se onda malo drugačije organiziram.
U pravu ste kolega, HT je isao gore, sad je konacno obrnuta situacija dok su drugi bili gdje su bili…
pa red je i na TE druge…
Da li postoji objašnjenje zašto je moj nalog za kupnju nelikvidne dionice (konkretno PIK-RA) uklonjen nakon 13h odnosno nije više vidljiv? Zna li netko zbog čega bi to moglo biti?
Da li postoji objašnjenje zašto je moj nalog za kupnju nelikvidne dionice (konkretno PIK-RA) uklonjen nakon 13h odnosno nije više vidljiv? Zna li netko zbog čega bi to moglo biti?
zato što se dionicom trguje od 11 do 13h a nalog je očito bio s dnevnim rokom trajanja
zato što se dionicom trguje od 11 do 13h a nalog je očito bio s dnevnim rokom trajanja
[/quote]
Hvala, sada sam skužio da sam dao dnevni.. [sealed]
Jel se samo meni čini da kupnja djeluje pomalo nervozna? Muu [lol]