Doći će na moje prije ili kasnije…. bolje što prije da agonija kraće traje…………….
Lik se obogatio na virtuali, a sad prodaje demagogiju. Obožavam takve likove. Da je to rekao netko kao npr. Ferdelji iz Elektrokontakta još bi shvatio ali ovako čisto prodavanje magle. [lol]
[/quote]
Evo virtuale raste pa otkida. Trend ne treba mijenjati samo mu se prikloniti. Kaj bi sad prodaval bolje? Brodove? Gledao sam neki dan neki LNG tanker kojega Samsung radi 18 mjeseci. Sva naša brodogradilišta skupa taj stroj mogu gledati jedino na TV kao i ja i onda pričati okolo da bi i oni to znali napraviti. Nikad, a da bude konkurentan u cijeni možda čak ni tad. Teška je to nauka a o strojevima koje posjeduju da i ne pričam.
http://www.poslovni.hr/145206.aspx
Rekli ste 16..ili 19 .04. da će burza biti na najvišim razinama u godini…????
Tko je to rekao? Tko je taj sa krisalnom kuglom??
Neki kažu da treba koristiti intuiciju… u tome ima dosta istine, ali nije intuicija uvijek glavni alat.
Kada bi pitali za moju intuiciju – mislim da bi moja intuicija rekala da su ove zanimljivi datumi i onaj koji to govori možda i ne priča gluposti… 😀
Ali sasvim suprotno: fundamentalne opravdanosti pak ima za još puno rasta… tako da držati se fundamenata ili intuicije… ili TA? 😀
Ako se nečega treba "slijepo držati" onda bih ja odabrao fundamente. Tko igra na intuiciju… sretno mu! Mudri ljudi vjerojatno kombiniraju više spomenutih elemenata. Ja možda još nisam dovoljno mudar. Ima vremena za to/mudrost? Meni se čini da su mudri ljudi svi: jaako stari 😀 Dakle ima još vremena.
Za sada, ipak: ne prodajem ništa!, pa kako završilo. Na intuiciju se ne želim sada osloniti. Čemu riskirati "trgovanjem" kada me ne zanimaju kratkoročne perfomanse. Oni koji želite kraktoročno – možda bi bilo vrijeme da razmislite kamo bi se mogla kretati naša burza kako dolazi ljeto… Ja ću to ipak – zanemariti.
Za sad i jeste. +10% od Nove godine.
Ni je puno ali opet bolje nego što je bilo.
Samo da nešto pitam… Znači, da bi i ja mogla uspoređivati taj prinos- moram pogledati
stanje portfelja na koji dan…31.12.2009. pa do danas?
Gdje se vide točne zaključne cijene dionica na taj dan…da mogu pogledati i izračunati unatrag?
Ništa lakše nego nas strmoglavit al kad treba da se oporavi to nikako da se desi fm navikli sve poput Kutle ili đabe il za 1 kn
Dobro je da HT nije povukao ostale za sobom .Barem za sada.
a di više da ih povuče kad su i onako sve u Q-cu [sad]
Biće danas i 30 milja na HT ….
Al to se na burzu nevraća , ode to u čarapu…..
Naše jeftine dionice … [bye] [bye] [bye]
Jel moguće da ih ovih 22M zasad neće niti jednu ….
http://www.jutarnji.hr/indeks-despotizma–gori-smo-od-vijetnama-i-paname/728643/
drugi nas vide objektivnije onakvi kakvi zaista jesmo