Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lijepo skupljanje na SNBA…..[smiley2]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Da li netko zna sto se dogadja sa nalogom koji je djelomicno izvrsen kad mu istekne rok? Imam na kupnji otvoren nalog u trajanju od 5 dana i netko mi je prodao siću za cca. 1000 Kn. U medjuvremenu cijena je narasla. Sad neznam sta da radim s time. Vec je naplacena minimalna provizija koja ovom sitnišu diže cijenu 5%. Jel to tako ostaje i kad istekne nalog ili šta? Broker je PG. Puno hvala

Za PG ne znam, ali možda možeš nazvati i kazati da ti promijene cijenu u nalogu, i ostaje unutar istog naloga odnosno već naplačene minimalne provizije.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Da li netko zna sto se dogadja sa nalogom koji je djelomicno izvrsen kad mu istekne rok? Imam na kupnji otvoren nalog u trajanju od 5 dana i netko mi je prodao siću za cca. 1000 Kn. U medjuvremenu cijena je narasla. Sad neznam sta da radim s time. Vec je naplacena minimalna provizija koja ovom sitnišu diže cijenu 5%. Jel to tako ostaje i kad istekne nalog ili šta? Broker je PG. Puno hvala

koliko znam poslije roka nalog nestaje, a provizija je takva – kakva je… jedino da pokušaš nazvati brokera da ti produži rok za izvršenje naloga…

ipma: ” Da li netko zna sto se dogadja sa nalogom koji je djelomicno izvrsen kad mu istekne rok? Imam na kupnji otvoren nalog u trajanju od 5 dana i netko mi je prodao siću za cca. 1000 Kn. U medjuvremenu cijena je narasla. Sad neznam sta da radim s time. Vec je naplacena minimalna provizija koja ovom sitnišu diže cijenu 5%. Jel to tako ostaje i kad istekne nalog ili šta? Broker je PG. Puno hvala ” koliko znam poslije roka nalog nestaje, a provizija je takva – kakva je… jedino da pokušaš nazvati brokera da ti produži rok za izvršenje naloga…

Fantastično! Eto, imam 14 kom ATLS kupljenih po 77 Kn. Anyway, thnx na odgovorima

Ne mogu vjerovati da ovdje nema nikog ko ima podatke o jucerasnjim transakcijama adrs-p-a.
Kako onda radite TA? Sa tudjim ili svojim podacima? Ili samo kupite sa neke stranice high, low, close i kolicine?

pilar

Za PG ne znam, ali možda možeš nazvati i kazati da ti promijene cijenu u nalogu, i ostaje unutar istog naloga odnosno već naplačene minimalne provizije.

neće to PG napraviti – barem malima… odbija po kratkom postupku…

nema mi druge nego se zae..ti

Uprava kupuje dionice JDPL i nista.
Dobro…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Nema Zvijezde u dnevnom limitu, sve počiščeno.
SAda je već kupnja na dnevnom maksimumu.
PA nisam još niti ušao kako bog zapovjeda.[smiley7]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nema Zvijezde u dnevnom limitu, sve počiščeno.
SAda je već kupnja na dnevnom maksimumu.
PA nisam još niti ušao kako bog zapovjeda.[smiley7]

Jel bi mogle i druge tvornice ulja tako narasti?

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

za sada ne… on je ušao jer Toda oće napumpati cijenu (valjda zbog kredita ili štogod)…

nema mi druge nego se zae..ti

Kaj je to sa KOEI ? Danima ga ruše a nema nikakvog volumena…
Do kada i do kuda ?

New Report

Close