Portfelj u neznatnom plusu…a Crobex u zavidnom uzletu…….. opet smo u banani. Netko
nas vuče za nos……!
Molio bih prijatelje koji su imali problema sa Policijom da mi se jave članak 32. stavak 1 ZSPC a.To nemoš vijerovat lažno nas optuže [cool]
MMF: 2011. – godina nezaposlenih!
Vaš link
Ako se ovo obistini, SHOPPING CENTRI bi mogli se pozatvarati. Cijene stanova radikalno pasti da potaknu kupnju….itd. A tek smo na početku 2010.
Sve ide po planu i programu. Jaca pozvala investitore, oni se lijepo po zadatku odazvali, meni portfelj na najvišim razinama ove godine tako da mogu lagano na sunce. Burza će svoje odraditi sa mnom i bez mene.
Portfelj u neznatnom plusu…a Crobex u zavidnom uzletu…….. opet smo u banani. Netko
nas vuče za nos……!
mijenjaj sastav portfelja
Molim kolegu Verdi, hitnu pomoć u sastavnici portfelja…na privat
Ma jako je ljepota vidjeti ovo zelenilo, ali vise bi me veselilo da se promet ako ništa barem podupla!
Molim kolegu Verdi, hitnu pomoć u sastavnici portfelja…na privat
Kolegice malo Luka kupiti ni PTKM ne propustiti ako se može, ATGR još nije preskupa, INA obavezno po ovim cijenama, brodara kupiti ali svakako ne previše najviše do 4% portfelja,KORF dobra investicija postaviti se na bid FRANKA pa ako šta uleti ulet uvjek ima onih koji ne razmišljaju ili im je sila, eto za početak tako bi trebao izgledati jedan portfej koji ima perspektivu.
bjezanija iz ht
Umjesto vodavode:
Model C: Država dijelom nacionalizira ili otpisuje dugove zbog dobrog poslovnog plana
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/model-c-drzava-dijelom-nacionalizira-ili-otpisuje-dugove-zbog-dobrog-poslovnog-plana,74367.html
Reprivatizacija.