Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
halfte trinken, halfte Šarcu geben
Dioničari HT-a su u panici, oni stoje a ostale dionice rastu.
pogotovo Zvečevo
Dajte malo gurnite nožnim palcem građevinare…..
[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!
Dajte malo gurnite nožnim palcem građevinare…..
Mislim da ih je ova godina već dobro gurnula, a takva im je i perpektiva, gurati se može na više strana, upss, ponor [thumbsup]
Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
Mcinha, mislila sam da ih probudiš malo nožnim palcem..a ne da ih šutneš u ponor, elegantno….
Inače, počele su nicati NOVOGRADNJE …interesantno je to, što zgrade-uglavnom stambeno-poslovne
imaju sve veće tlocrtne površine…pa, nećemo reći da nema baš investitora…jel tako golubv….
ostaje pitanje viška stanova….. RASPRODAJA! / a što drugo/………. bez jamaca – bez založnih dužnika- hipoteka….. cirkusa……….rasprodaja………po bagatelnim cijenama..
[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!
Dioničari HT-a su u panici, oni stoje a ostale dionice rastu.
danas nisu bili ali sutra ……., a tek u petak kad bu pala na 280 onda bude frka
Mcinha, mislila sam da ih probudiš malo nožnim palcem..a ne da ih šutneš u ponor, elegantno….
Inače, počele su nicati NOVOGRADNJE …interesantno je to, što zgrade-uglavnom stambeno-poslovne
imaju sve veće tlocrtne površine…pa, nećemo reći da nema baš investitora…jel tako golubv….
ostaje pitanje viška stanova….. RASPRODAJA! / a što drugo/………. bez jamaca – bez založnih dužnika- hipoteka….. cirkusa……….rasprodaja………po bagatelnim cijenama..
Imam neki osjećaj da znam na koji misliš ali ta ti je tu još od jeseni.
who dares, wins