blago nama, svi bi na nešto posudili. samo za pravosuđe nam tih 26 mil nije ni približno dosta
Ivan Šuker: Pitanje je možemo li neke reforme uopće provesti
Autor/izvor: Marina Šunjerga – marina.sunjerga@seebiz.eu
ZAGREB – "Nema nikakvog sukoba između HNB-a i Vlade", uvjerava potpredsjednik Vlade za gospodarstvo, Ivan Šuker te poručuje novinarima da nakon što je pogledao vijesti nije mogao vjerovati komentarima.
http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/suker-pitanje-je-mozemo-li-neke-reforme-uopce-provesti,74090.html
ova naša burza je teška koma, danas se ne trguje sa ZAPI, pa u 2 i pol sata trgovanja nismo uspjeli preći 10 milja kuna, a od toga skoro 5 milja prometa otišlo je u HT.
zamjetno je prodavanje drugih dionica od strane maih ulagača i kupnja HT-a radi dividende. fondovi osim HT-a i nešto sitno ADRS-P, ERNT i INA mislim da ne kupuju ništa.
što će biti kad drugi tjedan pad HT-a povuče cijelu burzu u crveno teško je i zamisliti, ali sve ovo ne djeluje nimalo optimistično [undecid]
izgleda da nam je burza kao i ekonomija
Strava. Ovo tko sad upali monitor i ne izgleda mu tako loše ali kad bi znao šta smo mi danas tu pratili…
Strava. Ovo tko sad upali monitor i ne izgleda mu tako loše ali kad bi znao šta smo mi danas tu pratili…
I tako svaki dan rade.spuštaju cijene i onda na kraju dana sa najačim dionicama dignu Crobex.
I tako svaki dan rade.spuštaju cijene i onda na kraju dana sa najačim dionicama dignu Crobex.
[/quote]
kolega ,to su radili i prošle godine na proljeće ,a onda su pustili slobodan pad najjačih dionica i srušili na -1300 crobia u mjesec dana..
blago nama, svi bi na nešto posudili. samo za pravosuđe nam tih 26 mil nije ni približno dosta
I gdje će najveći dio kolača…u građevinu da imaju lijepu "fasadu" a iznutra nije važno… [lol]
Pogled na tabelu potvrđuje moja predviđanja …..građevinari i brodari…RUJU PO DNU….
Laički rečeno pista se priprema …..cijene su vrlo dobro zaustavljene…. ako i padnu..to su
malecki prometi……nebitno….. zadovoljna.
Pogled na tabelu potvrđuje moja predviđanja …..građevinari i brodari…RUJU PO DNU….
Laički rečeno pista se priprema …..cijene su vrlo dobro zaustavljene…. ako i padnu..to su
malecki prometi……nebitno….. zadovoljna.