Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gdje se može vidjeti kretanje Crobexa tokom dana, par puta sam več pitao. hvala!
[/quote]

http://www.limun.hr/main.aspx?id=18%5Bquote name=tenkista]

Gledajte red ispred obveznica. Ovo je s 15-minutnim zakašnjenjem.
Mostich, koliko mi je poznato, jedini pokazuje podatke u realnom vremenu.

"Ako ne znate kuda idete, svi vas putevi tamo vode" - kineska

Ma nije moguće da se nešto događa na BELJU?
Ima tko kakkav komentar?

odavna se već događa, pročitaj temu od ranije…

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Sviđa mi se ekipa što skuplja IGH, želi se ukcati sa još većom količinom ćim je ne žele odmah u blokadu

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Očekivao sam danas eksploziju dinamičnog dua LRH & SNHO. LRH zasad nije ispunila očekivanje, ali SNHO je. [smiley11]

Iako bih bio sretniji da se radilo o “malo” većim prometima… [smiley7]

IGH ipak blokada!

i to je to...

Luka Rijeka i IGH odoše u blokadu.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Sviđa mi se ekipa što skuplja IGH, želi se ukcati sa još većom količinom ćim je ne žele odmah u blokadu

Nekome se zurilo da se ode u blokadu

Ovo je strašno na IGH, kupnje od 10 000 ima već skoro 500 komada.
PA to je preko 5 miliona kuna.
Što je ovo, preuzimanje , fakat?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Otišao i ATLN u blokadu, ali minus.

No respect

nightrider:

Ovo je strašno na IGH, kupnje od 10 000 ima već skoro 500 komada.
PA to je preko 5 miliona kuna.
Što je ovo, preuzimanje , fakat?

Sad se vidi da nema mjesta sumnji koju je iskazivao kolega Dio. Kad fondovi kupuju onda to tako izgleda. Čestitam svim vlasnicima dionica IGH, izgleda da im je sjekira upala u med.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

I Hidroelektra se dobro drži – pesimistima unatoč. Danas promet do sada 1.044.000,00 kn uz porast od 3,72%. Nije loše.

Sad se vidi da nema mjesta sumnji koju je iskazivao kolega Dio. Kad fondovi kupuju onda to tako izgleda. Čestitam svim vlasnicima dionica IGH, izgleda da im je sjekira upala u med.

Ma kolega dio ju je i zablokirao, ajde..
[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close