Cjela burza je rob ovog balona od HT……….
Ako nam je burza HT onda bi bilo najbolje da sve dionice izbaciomo sa burze i ostavimo samo HT……
Onda se svi prekrcamo u HT i napucamo ga na 1000……….
Mislim da bi to bilo ok……….
Čemu varanje………..HT je politička dionica…..mi smo politička burza……
Zato svi van……..jedino HT-R-A na burzi i u Crobexu……… [yawn]
Naravno da je politička
Dali je koja dlaka sa glave falila SAMODOLU ,Dinku ,Glavašu naravno da nije jer oni odrađuju za politiku prljave poslove a mali što su spušili i što i dalje dime koga je to briga tko ih je zvao na ZSE rećiće a sjeti se smradera kako je pozivao na kupnju dionica a to pozivanje kažnjivo u svakom normalnom društvu a kod nas to je normalno isto kao što FM kupuju nešto od dionica po npr 10 a prodaju po 2 pa ponovo u kupnju po 8 da mogu prodat opet niže bar za 3 e to je naš FM
Ako nam je burza HT onda bi bilo najbolje da sve dionice izbaciomo sa burze i ostavimo samo HT……
kolega smirite strasti, nije dobro za ispravno rasudivanje…
nasa burza je puna prilika i ne mozete pogrijesiti samo da vam lukovic sapne dva tri slova [undecid]
s HT-om niveliraju i prilagodavaju grobex, tako su mocnici odlucili i tako ce biti.
ovo kod nas je vise kladionica a kako je bivsi direktor zse rekel imamo srece kaj smo mali i drugaciji…
kolega smirite strasti, nije dobro za ispravno rasudivanje…
nasa burza je puna prilika i ne mozete pogrijesiti samo da vam lukovic sapne dva tri slova [undecid]
s HT-om niveliraju i prilagodavaju grobex, tako su mocnici odlucili i tako ce biti.
ovo kod nas je vise kladionica a kako je bivsi direktor zse rekel imamo srece kaj smo mali i drugaciji…
[/quote]
Sa ovim ste rekli sve kolega o čemu ja pričam…………
Znači Luki , Dinkec i Šuki itd……….
Ma jasno je meni da će njihovi rođaci tetke i stričevi kupovati kad oni kažu i izlaziti kad oni kažu……
Zbog toga se vani ide u zatvor…………
Kupujte HT dok još ima…………. [lol]
koja je ovo dosadna burza da je to strava jedna. u domu penzionera ima više događanja… bar netko umre svaki dan pa su dobre karmine. tu ni toga nema.
Rizik zemlje opravdava CROBEX 3100-3500
http://trzistakapitala.wordpress.com/
evo luković kupio po cca 270 kaj je i naumio ………….naravno prodao mu neki
tajanstveni fond kojemu je baš sad trebao ovaj cash………….bez zadrške luković
je jedan od najvećih pljačkaša ove države…………….uživajmo buahahahahhaaa
Dobro jutro…..
Btw jamnica, broj 7 je izgleda prodao…..
HNB: Strana ulaganja u 2009. potonula 55,7%
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Hrvatska narodna banka objavila je preliminarne podatke o inozemnim ulaganjima za 2009. godinu. Ukupna izravna inozemna ulaganja u Republiku Hrvatsku prošle su godine bila 1,875 milijardi eura, od čega je 572, 5 milijuna vlasničkih ulaganja, zadržane zarade su 171,3 milijuna eura, dok na ostala ulaganja otpada 1,163 milijardi eura.