Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Također sretan Uskrs svima, ova četri dana bez burze su mi odlično sjela.

Dragi moji sretan vam Uskrs i budite mi strpljivi,rezultati će doći vjerujte mi i bolji nego mislite,dosta bolji…

SRETAN USKRS SVIMA KOJI GA SLAVE…ako nam se crobi ne probudi sad poslje uskrsa pa do ljetne pauze….mozemo se pozdravit sa prinosima ove godine….DAKLE 4. MJ. PRESUDAN ,pozdrav svima

Sretan uskrs svima. Nemojte se zamarati prinosima, rađe se zamarajte s opravdanosti cijena. Ako ste zadovoljni (ja osobno jesam), tada držite i čekajte. Mene nebi iznenadilo i da još padnu cijene al sad biti u full kešu.., zbilja neznam koliko je to pametno.

Dosadni ste s tim čestitanjima,to možete raditi na private.Otvorim temu a ono čestitke i pozdravi,koda ste klonirani.

obožavam strvine-posebno ovce

sretan uskrs! valjda ce i dionice uskrsnit ovaj tjedan amerika raste

Dosadni ste s tim čestitanjima,to možete raditi na private.Otvorim temu a ono čestitke i pozdravi,koda ste klonirani.

– chestit veligden na site hristijani.
– …da ste zdravi i dolgovechni.
– hristos voskrese…

– I love this game.
Pozdrav !

Kao da nije za svaki vjerski praznik isto?? Čestitaju ko papagaji i to redovno na kraju praznika.Jedan anonimus svim ostalim anonimusima čestita….bah..velika stvar,sad bi to nekome trebalo nešto značiti….koji licemjeri [angry]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Baš je ovisnik, par dana burza ne radi i odmah je nervozan [lol]

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Baš je ovisnik, par dana burza ne radi i odmah je nervozan [lol]
[/quote]
taj se rodio nervozan, čudo od antipatičnosti. [undecid]

ima čovjek u neku ruku i pravo. Razumijem da mi netko poželi sretnu Novu godinu ali baš Uskrs ne kužim šta bi tu trebalo biti sretno. Još malo pa će se čestitati i sretan Dan mrtvih.

who dares, wins

ima čovjek u neku ruku i pravo. Razumijem da mi netko poželi sretnu Novu godinu ali baš Uskrs ne kužim šta bi tu trebalo biti sretno. Još malo pa će se čestitati i sretan Dan mrtvih.

Kritizirati ljude zbog uljudnih riječi nema nitko pravo, pogotovo ne osoba koja se nazvala ovisnikom i pregledava komentare trgovanja na Uskrs koji je treči neradni dan na burzi. Svašta.

Krivo ste razumjeli,na ovoj temi se komentira trgovanje.Ako želite čestitati onda si otvorite temu čestitke i pozdravi,ovako bespotrebno zatrpavate temu.Moderator bi sve ovo trebao prebaciti na opće rasprave.

obožavam strvine-posebno ovce

New Report

Close