Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mauricije, zaletio si se u cror, izgubio si dosta novaca koj tolko spominjes kao razlog svemu. uci na vlastitim greskama kad vec ne ucis na tudim, i nemoj se zaletavat na srpsko trziste.

mauricije: ” Bravo Quark, možemo se dogovoriti gdje ćemo zajedno ulagati, naravno ako nemaš ništa protiv. ” Svi prijedlozi su dobrodošli. Trenutno Banja Luka pošteno roka dolje i mislim da to treba iskoristiti. Vidjet će se a koji dan do kuda to ide… U međuvremenu preporučam odličan link sa analizama tržišta BIH. http://tehnickaanaliza.blogger.ba/

Vidi se tko je veliki pobornik TA.
Ha,ona je i meni u proteklom mjesecu donijela 20-tak % gore.
Dobra je ta TA. [smiley2]

La vita e bella!

Jeste čitali u Poslovnom nove ideje premjerskog kandidata, uvaženog ekonomskog stručnjaka i profesora Ljube Jurčića?
Kaže da bi trebalo opaliti novi porez i na nekretnine.
Ja već plaćam porez na svoje nekretnine na Jadranu pa me baš zanima koja je to novotarija smišljena u profesorovom kabinetu.
Sve mi se čini da bi g. Jurčić bio pun pogodak za premijera.
Zamislite finog šopinga jeftinih hrvtskih dionica na kraju njegovog mandata. [smiley1]
Ali nismo mi te sreće.

La vita e bella!

Jučer ogroman promet dionicama građevinara, prvenstveno IGH, pa HDELa, baš me zanima kako će se stvari danas odvijati?

btw pustite kolege da ulažu gdje vide dobar prinos, u pitanju su novci i interes, ja uopće ne sumnjam u njihovo domoljublje

NR

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Svašta. Pola Hrvatske tamo, a vi i dalje isto.

Poanta je da kada se kaže pola Hrvatske tamo znači – pola Srbije kontrolira Hrvatska [smiley2] svojim kapitalom…

a ne da Srbija kontrolira Hrvatski kapital u Srbiji

nema mi druge nego se zae..ti

E moj Elvare, filozofija filozofija.

E moj mauricije, lijepo sam ti napisao – ali nemaš ti sluha… pa se pravdaš svojim pjesmicama

Molio bi ako neko ima transakcije ADRS-P-A iza 15:00 jucer. Nije mi jasno sto se dogadjalo izmedju 15:33 i 15:36.

Da ne budem negativan lik i samo trazim nesto evo kako je izgledala jucerasnja trgovina (sa ponudom i potraznjom).

Cijeli dan ljudi kupuju, samo je 10 prodaja tokom dana, ali ocito daytraderi koriste svoju priliku na kraju dana. Pitanje njima, jel imate neki sw za to ili to radite rucno?

Moja vremena ne dolaze sa burze vec sa mog kompjutera tako da ne moraju stimati. Crveno je prodaja, plavo kupnja, zuto su transakcije kumulativno prikazane u jednoj sekundi. Nazalost mostich start tako radi i ne prikazuje svaku promjenu vec samo stanje na kraju sekunde. Jel neko zna da li to radi i mostich pro?

pilar

E moj mauricije, lijepo sam ti napisao – ali nemaš ti sluha… pa se pravdaš svojim pjesmicama

Što ne valja mojim u pjesmicama, ja mislio kako ti se sviđaju?[smiley2]

sviđaju mi se, baš su slatke…

ali tebi se ne sviđaju pjesmice od drugih i k tome još sam pomislio kako je to tvoj paravan kojim sebe opisuješ osjećajnim, otovorenim i sa sluhom (pošto u brdo primjera se pokazuje da to nisi)

eto tako malo jutarne filozofije [smiley2] (pošto burza još ne radi)

Dragi Elvare, forum je mjesto gdje se mišljenja sukobljavaju, ako ja pljujem ili se ne slažem s nečim ili nekim to ne znači da sam ja u pravu, ali se potiče rasprava to je bitno i to tako treba shvaćati.
Usotalom, ako se svi budemo slagali, onda nećemo imati o čemu raspravljati.

Dragi Marucije (stvarno si mi drag)

ako mi raspravljamo ne znači da se moramo pljuvati

p.s. tko je ono rekao da svaki prvi post na 1000 stranici teme donosi 1 kunu? molio bi kunu…

New Report

Close