Ako ima netko u poslovnom FI Francka za 2009, neka stavi na forum ili stavi link.
http://www.poslovni.hr/144058.aspx
Grčka će prije nego mi iz krize izaći
SRETAN USKRS SVIMA KOJI GA SLAVE…ako nam se crobi ne probudi sad poslje uskrsa pa do ljetne pauze….mozemo se pozdravit sa prinosima ove godine….DAKLE 4. MJ. PRESUDAN ,pozdrav svima
SRETAN USKRS SVIMA KOJI GA SLAVE!!!
SRETAN USKRS SVIMA KOJI GA SLAVE…ako nam se crobi ne probudi sad poslje uskrsa pa do ljetne pauze….mozemo se pozdravit sa prinosima ove godine….DAKLE 4. MJ. PRESUDAN ,pozdrav svima
Sretan Uskrs svima.
p.s.
Uvijek je na burzi drugačije nego što se očekiva, premda se i ja nadam da će se burza oporaviti od kapitala koji će se slijevati na naše priobalje jer mi nekako mi to izgleda logično,
Međutim ne bi me iznenadilo da se dogodi i suprotno .
Svima sretan Uskrs, obilje Božjeg blagoslova i nade u bolje sutra. Nadam se da će Uskrs biti poticaj na pozitivno raspoloženje kako bi ova naša burza krenula u pozitivnom smjeru. Vjerujmo i bit će tako! SRETNO!
Sretan Uskrs svima.
p.s.
Uvijek je na burzi drugačije nego što se očekiva, premda se i ja nadam da će se burza oporaviti od kapitala koji će se slijevati na naše priobalje jer mi nekako mi to izgleda logično,
Međutim ne bi me iznenadilo da se dogodi i suprotno .
[/quote]
I ja se pridružujem cestitkama za Uskrs-svetkovinu nade i vjere.
I ja sam misljenja slicnoh kao Goran jer burza uvijek iznenadi ili gotovo uvijek.Stoga se nebih zacudio da umjesto ljetne letargije u srpnju i kolovozu, krene bas tada bum crobija na 3000, mozda i prije ali sam siguran da smo krajem godine na visinama oko 3000( 2800-3200),
lp