Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako ima netko u poslovnom FI Francka za 2009, neka stavi na forum ili stavi link.

obožavam strvine-posebno ovce

http://www.poslovni.hr/144058.aspx

Grčka će prije nego mi iz krize izaći

Sretan USKRS svima na forumu

SRETAN USKRS SVIMA KOJI GA SLAVE…ako nam se crobi ne probudi sad poslje uskrsa pa do ljetne pauze….mozemo se pozdravit sa prinosima ove godine….DAKLE 4. MJ. PRESUDAN ,pozdrav svima

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

SRETAN USKRS SVIMA KOJI GA SLAVE!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

SRETAN USKRS SVIMA KOJI GA SLAVE…ako nam se crobi ne probudi sad poslje uskrsa pa do ljetne pauze….mozemo se pozdravit sa prinosima ove godine….DAKLE 4. MJ. PRESUDAN ,pozdrav svima

Sretan Uskrs svima.

p.s.

Uvijek je na burzi drugačije nego što se očekiva, premda se i ja nadam da će se burza oporaviti od kapitala koji će se slijevati na naše priobalje jer mi nekako mi to izgleda logično,
Međutim ne bi me iznenadilo da se dogodi i suprotno .

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Također Sretan Uskrs svima.

pridruzujem se cestitkama za Uskrs….

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Svima sretan Uskrs, obilje Božjeg blagoslova i nade u bolje sutra. Nadam se da će Uskrs biti poticaj na pozitivno raspoloženje kako bi ova naša burza krenula u pozitivnom smjeru. Vjerujmo i bit će tako! SRETNO!

[color=blue][/color]vizionar

SRETAN USKRS

Korkyra

Sretan Uskrs svima.

p.s.

Uvijek je na burzi drugačije nego što se očekiva, premda se i ja nadam da će se burza oporaviti od kapitala koji će se slijevati na naše priobalje jer mi nekako mi to izgleda logično,
Međutim ne bi me iznenadilo da se dogodi i suprotno .
[/quote]

I ja se pridružujem cestitkama za Uskrs-svetkovinu nade i vjere.
I ja sam misljenja slicnoh kao Goran jer burza uvijek iznenadi ili gotovo uvijek.Stoga se nebih zacudio da umjesto ljetne letargije u srpnju i kolovozu, krene bas tada bum crobija na 3000, mozda i prije ali sam siguran da smo krajem godine na visinama oko 3000( 2800-3200),
lp

Po svim željama oko uskrsa. Sretan USKRS crobija.

New Report

Close