Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

10 miliajrdi dolara nije dovoljno ni za kamate?
pričaš bezveze, pa to je 70 milijardi kuna

no, nije važno samo pokriti dug, da je kojim slučajem ovo istina
nego je važno ne nastaviti dalje s istom politikom
ti možeš pokriti minus po tekućem recimo
ali ostaje pitanje da li ćeš ponovno dići u minus
to s postiže nekom drugom politikom [bye]

Da bar…

Nemožemo propast jedino ako dođe potres ,a za one koji brane Čačića itd Dok su naši ljudi bili na birou on je doveo turke da rade(osobno nemam ništa protiv turaka) ,taj samo gleda da se dočepa stolice ,ponašanje u javnosti da mu se pusti taj bi još malo parkirao po grobljima,ZA ŠUKIJA ZNAM DA JE OK,,,,,,,bez obzira u kojoj je stranci….

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

gura se gura polagano, evo nas na nuli u 16:00…..

ništa, Sretan Uskrs svima,čujemo se sljedeči tjedan….. [bye] [bye]

ajme bit če čak i plus….kakav dan, koji preokret….ovakvu neizvjesnost može vam priuštiti samo cro burza…… [lol] [lol]

bez zapi-ja 9,5 milja promet dionicama……………….

kako nema, trenutno je preko 32M, nego jesi pribrojio i ove od ministarstva financija
[ RHMF-O-15CA ]
[ RHMF-O-172A ]

Zar to ne bi trebale biti obveznice koje spadaju u institucionalni promet?
[/quote]
nebih znao reci tocno, toliko nisam upucen, ali kad su prosle kod mene je promet zabiljezen na investoru..
[/quote]

To je nova strategija Šukija da pare od obveznica pomješa sa ZSE da se nevidi trgovina pa ta banda smatra da smo mi država debila
[/quote]
Ne trkeljaj gluposti,MF prodaje obveznice na primarnom tržištu.To kupuju institucionalni investitori,oni poslije time trguju na sekundarnom tržištu (burza ),evidentiranje prometa je stvar burze.Oni imaju takovu platformu koju su kupili od OMX koja pomješa kruške i jabuke.Pitajte Karduma može li se to odvojiti,on je plaćen da vam objasni.
[/quote]

Pričaj ti šta hoćeš i brani dokle hoćeš Šuki reketari redevno OMF svaki dan po 10-20mil i više a kad prinos stigne onda marne 500-600mil u 2-3 dana
Tako da Šuki prodaje kao da mu je djedovina
[/quote]
A što mu drugo preostaje,zar ga netko proziva iz opozicije? ukoliko Čaćić dođe u vladu zadužit će državu za dodatnih 10 M € ,zar fondovi drugaćije rade?lako je s tuđim raspolagati.Ali to nije ovdje tema,nego način objave trgovanja.
[/quote]

Vidim ja da si ti ovisnik al o Šukiju
[/quote]
Samo o ženama s lijepim oblinama.

obožavam strvine-posebno ovce

Evo gfi erste plavog. Samo jedan primjer kako se može spaliti 6 milja kuna. Slike u prilogu su iz njihovih izvješća za 2008 i 2009 god. i govore tisuću riječi. A očito su i oni počeli koristiti one izraze trošak stjecanja po nekoj čudnoj matematici, gdje ispada da su npr. kupovali ingru po, ne znam sad napamet, tipa 80 kuna, dok je u stvarnosti bilo 300 + kn… Možda je zbog računice da štima il čega, ali izgleda zavaravajuće.

"these fat arrogant overpaid overfed overpriviliged overindulged white-collar business-criminal asshole c..ksuckers"

A sada produženi vikend,, u biti ako će se ovako trgovanje nastaviti mogli bi produžiti i 15 dana, pa otvoriti jednom mjesečno da kupi-proda tko misli,, šteta trošiti struju i resurse na ZSE, više imaju troška nego što zarade od provizija,, mogu svi na čekanje kao i ostalih 318 k ljudi na Zavodu,,

Rdi li sutra ova naša tužna i nadasve žalosna burza?!

[color=blue][/color]vizionar

Kako izgleda NE,
http://zse.hr/default.aspx?id=27991
a bilo bi im najbolje da je zatvore do Dana mrtvih.

Korkyra

Kako izgleda NE,
http://zse.hr/default.aspx?id=27991
a bilo bi im najbolje da je zatvore do Dana mrtvih.
[/quote]
u pravu si, barem sam si obavio poslove koje bi inace obavljao a ne stignem jel buljim u monitor i sam sebe pitam-zasto sve slabije vidim…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

S obzi

S obzirom na promet i pomake indeksa radila/neradila na isto ti dođe…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

New Report

Close