U pravu si Mauricije da je motiv novac i slažem se da se ne možemo osvrtati na ono što je bilo…ali neki ne mogu protiv sebe…
Kolega Mauricije, primjetio sam da volite stihove. Evo jedan za vas:
… sve ti duše sine slavonske uz pjesmu prebole al ne oproste. Uz pjesmu mi se evo rodimo, uz pjesmu umiremo, Slavonijo ko te nije volio ne zna šta je izgubio …
Idi zapali mi stricu svijeću na osječko groblje.
Laku noć.
Todorić, Luka Rajić, ZB AKTIV, HPB, FIMA i još mnogi koji su došli su izdacije po vama. Koji ste vi likovi.
Još jednom motiv je novac, a ne politika, samo što vi to ne kužite.
Kako si samo uspio Luku Rajića ugurati u ovaj kontekst. Kad je Luka izašao u Srbiju ili Bosnu?!?[smiley9][smiley11]
Tko te pita za komentar? Od pučine ne vidiš galebove, vidiš prazninu. Ja ne branim njih, ja govorim o novcu. Todorić, Luka Rajić, ZB AKTIV, HPB, FIMA i još mnogi koji su došli su izdacije po vama. Koji ste vi likovi. Još jednom motiv je novac, a ne politika, samo što vi to ne kužite.
Ovo o pučini je stvarno duboko, to mi ne možemo shvatiti.
Ali ti ne možeš shvatiti da je i nama motiv novac, a pošto ulažemo svoj možemo birati gdje i kako ulažemo.
Ja nikog od dotičnih ne smatram izdajicom, ali sebe bih.
… ovo što govori uvaženi kolega SLK potpisujem… ako je hrvatsko tržište jedno od 8 najbrže rastućih u svijetu ne vidim logiku ulagati u tuđa , a najmanje ona zbog čijih smo granata sjedili po podrumima, čamili učeći ko studenti pod svijećama, zbog čijih su nam hireva zagorčeni studentski dani, a nekima i mladost…
Stoga jačam Končar, ADPL, Varteks i ostale Hrvatske ( ovo hrvatske namjerno sam napisao velikim slovom) firme. Nisam izgubio nikog i hvala Bogu na tome. Daleko od toga da sam nacionalist, ali držim se nacionalnog principa. Na to barem imam pravo.
Kolega Mauricije, uvijek ste mi bili simpatični i tolerantni… razmislite malo o tome.
Laka svima noć.
Kako si samo uspio Luku Rajića ugurati u ovaj kontekst. Kad je Luka izašao u Srbiju ili Bosnu?!?
Tko je vlasnik somboleda?
davids: ” Ne jurite u Srbiju, nek se riješi Kosovo u konačnosti u UN-u . To je vrlo skoro, mislim da se čeka unutarnja reakcija svašta se može desiti,zato polako kolege. Svi pratimo situaciju, inflacija je već na 13 %,oprez! ” Nitko ne poziva da se juri negdje, sad kada bi ti stavio par primjera s njihovog tržišta vjerojatno bi se šlagirao, pa neću. Što se inflacije tiče, tu griješiš, namjerno ili ne, ne znam, ali bitan je tečaj, a on je oko 80 dinara, a toliki je bio prije godinu dana, koliko toliko stabilan. Bitna stvar za investitore.
– Moje je mišljenje da investitorima paše stabilnost,likvidnost,niska inflacija…
– sve to Srbija nema
-čekajte rješenje Kosova !
Kolega Mauricije, primjetio sam da volite stihove. Evo jedan za vas:
… sve ti duše sine slavonske uz pjesmu prebole al ne oproste. Uz pjesmu mi se evo rodimo, uz pjesmu umiremo, Slavonijo ko te nije volio ne zna šta je izgubio …
Idi zapali mi stricu svijeću na osječko groblje.
Laku noć.
Volim stihove, ali kada ih ja pišem.
Nemojte iskrivljavati tezu. Ja ne branim niti njih niti politiku i svejedno mi je. Ja od ulaganja očekujem povrat.
Ako Todorić zapošljava stotine i stotine Srba kupujući Dijamant, to je vama u redu, a ja ako želim malo ulagati odmah izdajica.
Zanimljivo, Todorić je u kompi s najvećim srpskim tajkunom i prodaje vam srpske proizvode.
Svašta. Pola Hrvatske tamo, a vi i dalje isto.
Ma sve pada u regiji Srbija, Banjaluka, kolaps svega. Reži i bježi kako bi rekao jedan kolega, tamo gdje je sigurno. Zicer je zicer, čak i na nepredvidljivom tržištu kapitala.
Zanimljivo, ovih dana baš planiram shoping u regiji.
Bravo Quark, možemo se dogovoriti gdje ćemo zajedno ulagati, naravno ako nemaš ništa protiv.
Svi prijedlozi su dobrodošli. Trenutno Banja Luka pošteno roka dolje i mislim da to treba iskoristiti. Vidjet će se a koji dan do kuda to ide… U međuvremenu preporučam odličan link sa analizama tržišta BIH.