Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U pravu si Mauricije da je motiv novac i slažem se da se ne možemo osvrtati na ono što je bilo…ali neki ne mogu protiv sebe…

Kolega Mauricije, primjetio sam da volite stihove. Evo jedan za vas:

… sve ti duše sine slavonske uz pjesmu prebole al ne oproste. Uz pjesmu mi se evo rodimo, uz pjesmu umiremo, Slavonijo ko te nije volio ne zna šta je izgubio …

Idi zapali mi stricu svijeću na osječko groblje.

Laku noć.

No respect

Todorić, Luka Rajić, ZB AKTIV, HPB, FIMA i još mnogi koji su došli su izdacije po vama. Koji ste vi likovi.

Još jednom motiv je novac, a ne politika, samo što vi to ne kužite.

Kako si samo uspio Luku Rajića ugurati u ovaj kontekst. Kad je Luka izašao u Srbiju ili Bosnu?!?[smiley9][smiley11]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Tko te pita za komentar? Od pučine ne vidiš galebove, vidiš prazninu. Ja ne branim njih, ja govorim o novcu. Todorić, Luka Rajić, ZB AKTIV, HPB, FIMA i još mnogi koji su došli su izdacije po vama. Koji ste vi likovi. Još jednom motiv je novac, a ne politika, samo što vi to ne kužite.

Ovo o pučini je stvarno duboko, to mi ne možemo shvatiti.
Ali ti ne možeš shvatiti da je i nama motiv novac, a pošto ulažemo svoj možemo birati gdje i kako ulažemo.
Ja nikog od dotičnih ne smatram izdajicom, ali sebe bih.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

… ovo što govori uvaženi kolega SLK potpisujem… ako je hrvatsko tržište jedno od 8 najbrže rastućih u svijetu ne vidim logiku ulagati u tuđa , a najmanje ona zbog čijih smo granata sjedili po podrumima, čamili učeći ko studenti pod svijećama, zbog čijih su nam hireva zagorčeni studentski dani, a nekima i mladost…
Stoga jačam Končar, ADPL, Varteks i ostale Hrvatske ( ovo hrvatske namjerno sam napisao velikim slovom) firme. Nisam izgubio nikog i hvala Bogu na tome. Daleko od toga da sam nacionalist, ali držim se nacionalnog principa. Na to barem imam pravo.
Kolega Mauricije, uvijek ste mi bili simpatični i tolerantni… razmislite malo o tome.
Laka svima noć.

Scio me nihil scire

Kako si samo uspio Luku Rajića ugurati u ovaj kontekst. Kad je Luka izašao u Srbiju ili Bosnu?!?

Tko je vlasnik somboleda?

davids: ” Ne jurite u Srbiju, nek se riješi Kosovo u konačnosti u UN-u . To je vrlo skoro, mislim da se čeka unutarnja reakcija svašta se može desiti,zato polako kolege. Svi pratimo situaciju, inflacija je već na 13 %,oprez! ” Nitko ne poziva da se juri negdje, sad kada bi ti stavio par primjera s njihovog tržišta vjerojatno bi se šlagirao, pa neću. Što se inflacije tiče, tu griješiš, namjerno ili ne, ne znam, ali bitan je tečaj, a on je oko 80 dinara, a toliki je bio prije godinu dana, koliko toliko stabilan. Bitna stvar za investitore.

– Moje je mišljenje da investitorima paše stabilnost,likvidnost,niska inflacija…
– sve to Srbija nema
-čekajte rješenje Kosova !

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Kolega Mauricije, primjetio sam da volite stihove. Evo jedan za vas:

… sve ti duše sine slavonske uz pjesmu prebole al ne oproste. Uz pjesmu mi se evo rodimo, uz pjesmu umiremo, Slavonijo ko te nije volio ne zna šta je izgubio …

Idi zapali mi stricu svijeću na osječko groblje.

Laku noć.

Volim stihove, ali kada ih ja pišem.

Nemojte iskrivljavati tezu. Ja ne branim niti njih niti politiku i svejedno mi je. Ja od ulaganja očekujem povrat.

Ako Todorić zapošljava stotine i stotine Srba kupujući Dijamant, to je vama u redu, a ja ako želim malo ulagati odmah izdajica.

Zanimljivo, Todorić je u kompi s najvećim srpskim tajkunom i prodaje vam srpske proizvode.

Svašta. Pola Hrvatske tamo, a vi i dalje isto.

Ma sve pada u regiji Srbija, Banjaluka, kolaps svega. Reži i bježi kako bi rekao jedan kolega, tamo gdje je sigurno. Zicer je zicer, čak i na nepredvidljivom tržištu kapitala.

Zanimljivo, ovih dana baš planiram shoping u regiji.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Bravo Quark, možemo se dogovoriti gdje ćemo zajedno ulagati, naravno ako nemaš ništa protiv.

Bravo Quark, možemo se dogovoriti gdje ćemo zajedno ulagati, naravno ako nemaš ništa protiv.

Svi prijedlozi su dobrodošli. Trenutno Banja Luka pošteno roka dolje i mislim da to treba iskoristiti. Vidjet će se a koji dan do kuda to ide… U međuvremenu preporučam odličan link sa analizama tržišta BIH.

http://tehnickaanaliza.blogger.ba/

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Ne zanima me Banja Luka, pikam neke druge prilike, ali neću javno da me opet ne napadnu.

New Report

Close