Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

JDPL,ima li ko kakvo suvislo objašnjenje za kupovinu 1(jedne) dionice po 169,74 kune? [undecid]

To je neki šaljivdžija ili očajnik koji pokušava stvoriti pozitivni sentiment.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Nije samo jedna dionica ima ih još koje su trgovane sa 1 kom

ULPL,JDPL,ZABA,LEDO,IGH

Fovdovi dižu cijenu svojih dionica.

HT,ADRS,ERNT,,DLKV,možda i INGR bi trebale malo potegnuti.Za male to je prilika da izađu iz tih
dionica i kupuje ove koje nitko neće.Tu leži potencijalno najveća zarada.
Ali ovo je bogohuljenje za većinu.Naravno ovo je preporuka za kratkoročne špekulante.

ULPL,JDPL,ZABA,LEDO,IGH

To je cisti dokaz kako se trziste drzi pod kontrolom i vrlo lako se moze sa njim manipulirati.

ja inače puno puta pišem pesimistično al evo da malo okrenem………..vidljivo je
da je svakim danom prodaja sve tanja……….mislim da bu fondićima počelo gorit
pod petama jer nemaju više kaj kupit………….hehehheheheheee možda su
mislili čekat službeno proglašenje doticanja dna u gospodarstvu i to uz fanfare i crveni
tepih pa onda lagodno krenut u kupnju………………..
nek oni samo kupuju šukerove papire to im je put do uspjeha………..

To je to, možda i imaju snage srušiti ispod 2000 ali nemaju računice jer se sa parsto kn vračamo na 2100-2200, već sam prije neki dan i ja pisao da dolje ne ide i da se ćeka okidač za slom keš pozicije.

Kako ono ide shema, prvo brodari, onda građevinari pa todex i zatim sve ostalo [rolleyes]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ULPL,JDPL,ZABA,LEDO,IGH

To je cisti dokaz kako se trziste drzi pod kontrolom i vrlo lako se moze sa njim manipulirati.

[/quote]

To svi vide osim SAMODOLA

kako je krasno složen ask atpl-a

Kako tanja MMF Šuki proda 5,10,mil odjednom,A gdje je tu Hep i ostali koji dolaze nared,
Pitanje za Lopinu,kolega ona vaša kablovska firma elkp, identićna mi je sa TLM, možda griješim…mol lim Razumljiv odgovor…. danas sam sretan ki kapetan [smiley]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Nevjerujem vlastitim očima Crobex u zelenom jeli tako i kod drugih ili je neka greška kod mene

Mislim da nam je jedina nada ovaj veliki prasak sta ce ga danas izvest CERNa…..to je kao da na racunalu pritisnete tipku "restart" mislim da bi to bilo idealno rijesenje,pa se vidimo opet za nekih 200milijuna godina….(nadam se da ce mi dejavu neki ostat da znam kad da se iskrcam)

sreca je samo popratni faktor znanja

TNPL, ULPL jedna dionica po bidu – kakve gluposti.

Dečki, pa dajte pokažite malo kreativnosti u poslu, sunce mu žarko………!!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close