Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nemojte da vam se ponovi i ove godine

Ne brine mene mogući "bum", nego potencijalni "tras".
[/quote]
sto vise takvih u kesu to ce bum bit jaci….a ima kesolovaca i previse….ostali su u ht….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@ inverter

Kakvih "takvih"? Ti znaš stanje mog portfelja?
A zar ti onda ne bi bilo logičnije recimo da onda ne bih bio zabrinut, već bih to radosno išćekivao?

Ali si sebe barem jasno svrstao.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

DiAbLeRo@ ne shvacaj to toliko osobno….ja sam 100% dionice vec mjesec dana….sav slobodan cash je u usa…..sa tendencijom da se komplet tamo prebacim….sto cu zasigurno ove godine uciniti….ne zuri mi se nigdje….a crobi grebe li grebe po dnu…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://www.index.hr/vijesti/clanak/lazi-lazi-lazi-nas-top-10-najvecih-lazi-premijerke-jadranke-kosor-/483366.aspx

Mogla bi Suzana dobiti napadaj pa nam podigne burzu

koja letargija na Crobi-u…..
šta će onda bit kad dođe ljeto??????
presmješno

bit će ljetargija dakako.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Neka,oni koji idu van trgovati brzo će se vratiti.Tamo postoji porez i trošak konverzije i jaka konkurencija.Bolje je biti gazda u svom dvorištu nego sluga u tuđem.
P.S. kak sam pametan ?

obožavam strvine-posebno ovce

Neka,oni koji idu van trgovati brzo će se vratiti.Tamo postoji porez i trošak konverzije i jaka konkurencija.Bolje je biti gazda u svom dvorištu nego sluga u tuđem.
P.S. kak sam pametan ?

Kolega, već dugo smo mi sluge u svom dvorištu………..još nisi primijetio?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

P.S. kak sam pametan ?

[/quote]
Ti možda,ja sigurno ne.

obožavam strvine-posebno ovce

P.S. kak sam pametan ?

[/quote]
Ti možda,ja sigurno ne.
[/quote]
Kolega, mislio sam na Hrvatsku…….ne na tebe osobno……nismo se razumjeli

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

kakav gangbang gospođe krobeks.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

kakav gangbang gospođe krobeks.

Misliš Crobex10?
Crobex je na -0,26%.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close