Suma sumarum: naše tržište je još uvijek tako dobro i zahvalno da nam još nekoliko godina nije sila ići dalje. A opet ću biti domoljub: radije ću svoje novce zaradit sa našim ljudima, ulagat u naše firme i industriju, ceste, hotele, brodove…. a ako ih budem izgubio, nek ide mom čovjeku.
A gdje je ljubav prema čovjeku? Pa nisu svi ljudi isti niti su svi ljudi dobri niti loši.
Stvarno ne razumijem.
Domoljub i ulaganje nema veze jedno s drugim. Glupost.
Znam ja što vas muči, odlaskom vani ne možete drukati u svoju korist.
Ne moraš u Srbiju probaj Ameriku, mnogi bi brzo izgorili.
SLK: ” Suma sumarum: naše tržište je još uvijek tako dobro i zahvalno da nam još nekoliko godina nije sila ići dalje. A opet ću biti domoljub: radije ću svoje novce zaradit sa našim ljudima, ulagat u naše firme i industriju, ceste, hotele, brodove…. a ako ih budem izgubio, nek ide mom čovjeku. ” A gdje je ljubav prema čovjeku? Pa nisu svi ljudi isti niti su svi ljudi dobri niti loši. Stvarno ne razumijem. Domoljub i ulaganje nema veze jedno s drugim. Glupost.
Ima ima Mauricije, nemoj zezati. Tamo ulažeš pare moguće nekome tko se obogatio na krilima krvavog rata u Hrvatskoj, kako nema veze sa domoljubljem?
Ja sam se čak priviknuo jesti Zvijezda majonezu, kao pravi domoljub.
Iako je Thommy bolja.
Ponavljam ziher je ziher, i još je k tome naš ( ziher ).
Nisam nacionalist i da se znamo, pozvao bih te na kavu ili pivo, da ti objasnim što želim reći. Ovako, neću tu dalje širit, nema smisla.
Teze domoljub na tržištu kapitala prvi puta čujem.
Ivica Todorić je otišao zbog novca, kao što i ja to činim.
Znači, dečki motiv je novac i on pokreće.
Znam ja što vas muči, odlaskom vani ne možete drukati u svoju korist.
Ne moraš u Srbiju probaj Ameriku, mnogi bi brzo izgorili.
Ovo ti stvarno nije trebalo, al nećeš me isprovocirat.
Slažem se sa drugom Plavim i gosponom SLK.
Ne znam zašto bi se ja živcirao za svoje pare.
Meni su prinosi u Hrvatskoj sasvim dovoljni i ne treba mi kruha preko pogače, što se ono kaže,
a naročito ne želim na bilo koji način doprinosit srpskom bilo čemu.
Svoj na svome.
A što se tiče Amerike, Hrvatska je Amerika za Ameriku
Tko te pita za komentar? Od pučine ne vidiš galebove, vidiš prazninu.
Ja ne branim njih, ja govorim o novcu.
Todorić, Luka Rajić, ZB AKTIV, HPB, FIMA i još mnogi koji su došli su izdacije po vama. Koji ste vi likovi.
Još jednom motiv je novac, a ne politika, samo što vi to ne kužite.
Evo čitam i čudim se oko čega ste se uhvatili raspravljati.Mauricije je u pravu kad kaže da domoljublje nema veze sa tržištom kapitala ali ja sam ipak na strani SLK i plavog…
Za štovatelje lika i djela FIME:
http://www2.fima.com/?P=ana&L=h
Naša su očekivanja glede građevinskog sektora i dalje pozitivna, a baziraju se na rastu vrijednosti radova koji su u ožujku ostvarili godišnji rast od 7,2%, kumulativno gledano
Suma sumarum: naše tržište je još uvijek tako dobro i zahvalno da nam još nekoliko godina nije sila ići dalje. A opet ću biti domoljub: radije ću svoje novce zaradit sa našim ljudima, ulagat u naše firme i industriju, ceste, hotele, brodove…. a ako ih budem izgubio, nek ide mom čovjeku.
Ne mogu a da se ne složim sa kolegom SLK. I moje je razmišljanje na tom tragu.
Što zaradim, zaradit ću na likvidnom tržištu, našem ili stranom.
Kada mi se bude kockalo – ići ću u kazino.
Misli globalno (a ne uskogrudno), a djeluj lokalno (bez lokanja)…
[smiley2][smiley2][smiley2]