Nije da se NE slazem. Ali nisam siguran da je SADA trenutak za ulaz….
E moj Ivek, ti govoriš globalno, ja razmišljam regionalno, i tu se ne slažemo. Isto tako mislim da HR nije jeftina, ali svejedno većinu portfelja mi čine dionice u HR.
Ne jurite u Srbiju, nek se riješi Kosovo u konačnosti u UN-u . To je vrlo skoro, mislim da se
čeka unutarnja reakcija svašta se može desiti,zato polako kolege.
Svi pratimo situaciju, inflacija je već na 13 %,oprez!
Svatko ima pravo svojim novcem činit što hoće, ma ako će ga i Savom poslat srbima.
Ali ja NE MOGU shvatit da netko ima toliki poriv da se kocka sa svojim novcem ulažući u ovom trenutku tamo. To nije investiranje, to je čisti rulet, profinjena kladionica. Budalaština. Kratki spoj u mozgu, ono na što svi burzovni milijarderi upozoravaju u svakoj drugoj rečenici. Ali… tko su oni, šta oni znaju?
Na ovakvom tržištu koje nudi Hrvatska, sa mogućnosti strašnih prihoda, netko ima glad za još više.
BTW, čujem da se u Bagdadu da zaradit na nekretninama, strava su jeftine sad. Kad prođe rat, bit će 1000% skuplje.
Ne jurite u Srbiju, nek se riješi Kosovo u konačnosti u UN-u . To je vrlo skoro, mislim da se
čeka unutarnja reakcija svašta se može desiti,zato polako kolege.
Svi pratimo situaciju, inflacija je već na 13 %,oprez!
Nitko ne poziva da se juri negdje, sad kada bi ti stavio par primjera s njihovog tržišta vjerojatno bi se šlagirao, pa neću.
Što se inflacije tiče, tu griješiš, namjerno ili ne, ne znam, ali bitan je tečaj, a on je oko 80 dinara, a toliki je bio prije godinu dana, koliko toliko stabilan. Bitna stvar za investitore.
Jao SLK iznenađuješ me negativno. Ne kažem da je sve bajno tamo, niti ću više trošiti riječi, ali da je tako crno, to je najmanje.
A što se Kosova tiče, postoji Rusija koja može staviti veto, zar ne?
Putin protiv nametnutog rešenja
Možda imam osobnih razloga što sam toliko protiv tog tržišta, možda sam konzervativan, možda ne mogu objektivno razmišljati o ulaganju tamo jer mi se vrate slike od prije 15 godina. To nije dobro za posao, i zato moj novac i noga tamo nikad kročit neće.
Ali svejedno ne razumijem razlog, zašto uopće riskirati. Ne ide mi pod kapu i bog.
Možda imam osobnih razloga što sam toliko protiv tog tržišta, možda sam konzervativan, možda ne mogu objektivno razmišljati o ulaganju tamo jer mi se vrate slike od prije 15 godina. To nije dobro za posao, i zato moj novac i noga tamo nikad kročit neće. Ali svejedno ne razumijem razlog, zašto uopće riskirati. Ne ide mi pod kapu i bog.
Razumijem te o čemu pričaš. Možda jedna stvar, poslije II sv. rata mnogi nisu ulagali u Njemački zbog slične situacije kao što je ova sa Srbijom, kasnije kada su počeli manje se zarađivalo.
Želim reći da je u Srbiju trebalo uči prije 1-2 godine i zarade bi bile odlične, no, ni sada nije kasno.
Kada pričam o Srbiji, pričam o tržištu kapitala, i to je bitno, kamo moje pare idu.
Ma sve pada u regiji Srbija, Banjaluka, kolaps svega.
Reži i bježi kako bi rekao jedan kolega, tamo gdje je sigurno.
Zicer je zicer, čak i na nepredvidljivom tržištu kapitala.