danas otvaram jednu bocu vina …………….
Lijepo sam ja prekjučer napisao, sad kad je vidra prodao LKPC, mogla bi porasti.
I evo ga!!!
Nije li to jedan od najboljih indikatora tržišta?
lp
Lijepo sam ja prekjučer napisao, sad kad je vidra prodao LKPC, mogla bi porasti.
I evo ga!!!
lp
lupat ce se uskoro po svemu….pa ce se neki opet cudit kako dionice rastu a raste broj nezaposlenih….. [wink]
I evo ga!!!
lp
Ne znam tko mi je prodao ali eto ja kupio [lol]
Na sjednici Nadzornog odbora Zagrebačke burze održanoj u četvrtak članovi Uprave Roberto Motušić i Melita Marčeta podnijeli su ostavku NO-u, te je dogovoren sporazumni raskid radnog odnosa.
Roberto Motušić nastavi će svoju karijeru izvan Zagrebačke burze, a Melita Marčeta će nastaviti s radom na Burzi, javlja portal bankamagazine.hr
Postojeća Uprava nastaviti će s radom do predaje dužnosti novoj Upravi.
U nastavku sjednice Nadzorni odbor je jednoglasno donio odluku o imenovanju nove predsjednice i člana Uprave Burze.
Zahtjev za suglasnost imenovanja bit će prosljeđen HANFI sukladno zakonskim propisima.
U cilju zaštite privatnosti svih kandidata do suglasnosti HANFE neće biti objavljivana imena novoimenovanih članova Uprave Burze.
Net.hr
18.03.2010.
Vidim da ovdije ima puno ljudi sa WS i pametnih investitora.Pa me zanima koje dionice treba kupiti da bi se do kraja godine dobro zaradilo?
Meni nekako najviše privlači Janaf,Ledo…..
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Motusic-podnio-ostavku-Ivana-Gazic-nova-predsjednica?homesrclink=carousel
danas otvaram jednu bocu vina …………….
Dobra je vijest da se konačno događaju promjene, no skeptičan sam što se ovog tiče:
"no neslužbeno se doznaje da je riječ o Ivani Gažić, koja je do sada bila direktorica Sektora investicijskog bankarstva Hypo Alpe-Adria banke."
Mislim, jelte, Hypo banka je poznata po transparentnom i zakonitom poslovanju, pogotovo u sektoru investicija ! Recimo, voljeli su investirati u Zagorca, Orešara, Pašalića ……