Meni se ovo čini kao zatišije pred buru. Imam osjećaj da se čeka neka korekcija u amera da bi se počelo dizati Crobex.
Može Hrvatska biti u banani koliko god želite ali u ovu razinu indexa je uračunat i bankrot države!
promet koma, šteta potrošiti ovakav sunčani dan na ovo. ko mora nek ostane, ja ne moram [bye]
Meni se ovo čini kao zatišije pred buru. Imam osjećaj da se čeka neka korekcija u amera da bi se počelo dizati Crobex.
Može Hrvatska biti u banani koliko god želite ali u ovu razinu indexa je uračunat i bankrot države!
A kaj je onda bilo na 1250?
ne brinite naši anallitičari će pronać neki konstruktivni razlog za ovo stanje………
izgleda da idemo na 5-10 milja promet po malo………….u rvata ništa nemože uspjevat
jer smo u genima predodređeni za srušit, pokrast i uništit ………………….
ajmo brokerska zajednico kakve su prognoze za grobi……….ja pucam za vani
prognoze jer tam i ulažem i nadam se da se neću nikad vratit ovdje kod vas lopina……….
Zato nam vlada ne izgleda kao siročići
Ja imam feeling da se čeka prva veća loša vijest ili neka jača korekcija vani pa da se ZSE sroka 15-20% dolje, tek nakon toga ćemo rasti kad se pokupe dionice od malih ulagača nakon pada i obave fondovska prebacivanja na nižim razinama…trebaju i oni nekakvu zaradu pokazati na kraju godine
Ja imam feeling da se čeka prva veća loša vijest ili neka jača korekcija vani pa da se ZSE sroka 15-20% dolje, tek nakon toga ćemo rasti kad se pokupe dionice od malih ulagača nakon pada i obave fondovska prebacivanja na nižim razinama…trebaju i oni nekakvu zaradu pokazati na kraju godine
[/quote]
odlicno….smo nece to proc samo tako….mnoooogo kesolovaca to ceka…..tako da…. [sad]
A kaj je onda bilo na 1250?
[/quote]
Strah, panika i neracionalna rasprodaja dionica.
Pogledajte malo kako se ponašao grčki index Athex Composite u proteklih par mjeseci dok je Grčka bila pred bankrotom.
Pao je nekih 35%, ali nije bio ni blizu razina iz ožujka 2009g. Može ga se jednostavno usporediti s Crobex-om jer ima sličan ATH i dno u 2009g.
Ova razina Crobexa je odlična prilika za long ulaz.