Taj Orešar,je takav ljigavac,a bogastvo je stekao na teniskim terenima u igri sa prvim hr. pretsijednikom. [angry]
http://www.poslovni.hr/142171.aspx
Neznaju oni ništa naš Šuki svaki dan utrži 100-200 mil dok ima
pogledajmo mi malo gradjevinare;
dlkv +2,91%
hdel +5,97%
ingr +3,95%
igh +1,30%
thnk +5,97%
Nice nice, nakon brodara krenuli su i gradjevinari [thumbsup]
dlkv +2,91%
hdel +5,97%
ingr +3,95%
igh +1,30%
thnk +5,97%
Daleko će stići moram priznati DLKV ima nekekve šanse ovi ostali čista špekulacija i navlačenje naivnih, jedini DLKV ima stabilnu kupnju, 90% od gore nabrojanih teško da dočekaju 2113 godinu.
dlkv +2,91%
hdel +5,97%
ingr +3,95%
igh +1,30%
thnk +5,97%
Daleko će stići moram priznati DLKV ima nekekve šanse ovi ostali čista špekulacija i navlačenje naivnih, jedini DLKV ima stabilnu kupnju, 90% od gore nabrojanih teško da dočekaju 2113 godinu.
[/quote]
Tesko da cemo i MI docekati 2113 g.
dlkv +2,91%
hdel +5,97%
ingr +3,95%
igh +1,30%
thnk +5,97%
[/quote]
Tesko da cemo i MI docekati 2113 g.
[/quote]
Mozda u tijelu Avatara [lol]
http://www.seebiz.eu/hr/banke/lovrinovic-bankama-uvesti-porez-solidarnosti,70784.html
samo pad kamata može povećati likivdnost na burzi i pogurati je prema 3000 bodova.
građevina ?!?
a burze, majke ti mile
građevina ?!?
a burze, majke ti mile
diže se dio po dio (petak brodari, danas građevinari…nastavi niz)…..nema se novaca za sve odjednom…..ni meni nije baš jasno zašto kad raste sve mora rasti i kad pada sve pada???
danasnji dan me podsjeca da je proljece blizu….samo sto nije…