igrice na atls, jdpl i tnsa…sve je kao oboreno žestoko…ali probaj stavit nalog na kupnju, odmah te tri naloga ispreskaču…
A što svi pametuju toliko, i zašto bi se vraćali u RH, pa nikud nisu ni otišli.
Dio sredstava ulažu vani, dio ovdje, para ima, čemu te izjave vraćaju se.
Korekcije dolaze i odlaze, ako neka firma preda loš izvještaj znači što, pad.
A što ćeš kada svi vole kupovati poznata imena i po bilo kojoj cijeni, onda vlakić naglo se okrene.
Gledam ovaj promet na IGH, pa to nije trgovanje to je – preuzimanje, hi,hi,hi[smiley2]
Gledam ovaj promet na IGH, pa to nije trgovanje to je – preuzimanje, hi,hi,hi[smiley2]
I meni to tako izgleda. [smiley2]
čemu te izjave vraćaju se.
Gle, nemam pojma. Ali pouzdano znam da 2 fonda rezu vani i vracaju dio sredstava u HR…. Ako su oni lagali mene onda ja lazem tebe/vas. Uostalom nazovi fondove gdje imas, ako imas, sredstva pa ih malo pitaj kako gledaju na razvoj situacije u regiji i koja ima je strategija vezano za isto.
mauricije: ” čemu te izjave vraćaju se. ” Gle, nemam pojma. Ali pouzdano znam da 2 fonda rezu vani i vracaju dio sredstava u HR…. Ako su oni lagali mene onda ja lazem tebe/vas. Uostalom nazovi fondove gdje imas, ako imas, sredstva pa ih malo pitaj kako gledaju na razvoj situacije u regiji i koja ima je strategija vezano za isto.
Ja znam pouzdano da jedan ” reže ” pozicije i vraća sredstva kod nas, ono što čujem je da nekolicina isto tako radi.
Uostalom nazovi fondove gdje imas, ako imas, sredstva pa ih malo pitaj kako gledaju na razvoj situacije u regiji i koja ima je strategija vezano za isto.
Koja strategija, fond menađeri su alkemičari a kad su alkemičari odavali svoje tajne !?
Ja znam pouzdano da jedan ” reže ” pozicije i vraća sredstva kod nas, ono što čujem je da nekolicina isto tako radi.
Mislim da je zadnjih par dana, da sada ne kopam, bilo sve jasno. Regija u banani a ZB Aktivu UP! E, sada, trebalo je zbrojiti 2 i 2….
Koja strategija, fond menađeri su alkemičari a kad su alkemičari odavali svoje tajne !?
Mozda ucenicima – nasljednicima?