Počišćen ask na dalekovodu, na krašu se skidaju paketi po 365, američki retail sales bolji od očekivanja, BDI jako u plusu, Crobex blizu +1%…. psi laju karavana prolazi, crobex na 2700-2800 tokom ove godine
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
[/quote]
Počišćen ask na dalekovodu, na krašu se skidaju paketi po 365, američki retail sales bolji od očekivanja, BDI jako u plusu, Crobex blizu +1%…. psi laju karavana prolazi, crobex na 2700-2800 tokom ove godine
Teško da će CROBEX tamo.
Ja i dalje prognoziram 3200.
Nema nijedno uporište da dođe do 2700-2800 i stane. [thumbsup]
Teško da će CROBEX tamo.
Ja i dalje prognoziram 3200.
Nema nijedno uporište da dođe do 2700-2800 i stane. [thumbsup]
[/quote]
Možda se nisam dobro izrazio – mislim da će dosegnuti barem 2700-2800. A moguće i više. Jer tada kupuju svi oni koji su sada pesimisti, oni koji čekaju "siguran signal" oporavka, oni koji slušaju Hrvoja Stojića, oni koji kupuju na temelju naslova u našim novinama…. A onda je već kasno.
[/quote]
[/quote]
Uhhh, što Vas je lijepo vidjeti sve tako ozarene, nasmijane, pune optimizma…., pa čak i kolega Dizelaš se ispod avatara smješka…
No…, izgleda je počelo…, sve, kako netko reče, miriši na reprizu od prošle godine…, pa čak se i od sumornog početka dana promet izgledno popravlja…, izgleda je netko zakotrljao kamenčiće….
Isto ko i onaj glamurozni fond koji "čeka" dno da uđe u HR dionice. Taj je već ušao i pustio optimističan info… [thumbsup]
Sve raste osim LKRI i VPIK, na obje sam dobronamjerno upozoravao.
perice, bisakovi može kakav komentar?
lp
Najbolji buy signal vam je bio što je onaj Split sve prodao i drukao juce cijelo veče na pad [lol] [thumbsup]
Najbolji buy signal vam je bio što je onaj Split sve prodao i drukao juce cijelo veče na pad [lol] [thumbsup]
Joj bravo, dragi kolega i vi ste to primjetili, pa rekao sam ja, Fedya i split kada nešto napišu treba samo suprotno od toga raditi, i uspjeh je zagarantiran.
lp
snijeg se topi,temperature rastu,još malo i vratit će se laste,niknut će visibabe,optimizam je u zraku…
sve je isto ko i lani
nadam se da će potrajati do svibnja-lipnja,ko i uvijek,da bude regresa za godišnji,da se potroši,pa da nam i jadranka bude zadovoljna!
eto ja sam do danas bio 37% u dionicama,a od danas sam 97%,pa sto bude,a po svemu sudeći zimski san je gotov,a ova je zima stvarno bila hladna
[proud]
Danas je čak i VARTEKS bio dobar [lol]
Isto ko i onaj glamurozni fond koji "čeka" dno da uđe u HR dionice. Taj je već ušao i pustio optimističan info… [thumbsup]
Naravno "optimističan"…što u biti je bio za one koji znaju čitati članak između redaka…