Ako ovako nastavi, mogao bi i crobex u posebni režim trgovanja!
ponedeljek, srijada i petak od 10:00 do 10:15?…..
A šta očekivat OMF je jučer pare dao Šukiu odnosno Šuki je to oteo da nema OMF i Dinkeca Šuki bi tanka s….
Ovako prividni mir u državi bar za sad dok Šuki još ima šta da proda ,a to što nas je zadužio 10 koljena unapijed to nije bitno
A šta kad nebude više imao šta prodat
Hm,država teško propada vidi ( Island ) debeli će pokupiti sve novce s tržišta uz sve veću kamatu.Koja je uopće svrha mirovinske reforme? da država uzima novac s tržišta za svoje parazite,ili ?
nema potrebe za čuđenjem-ovo je samo slika ukupnog stanja neizvijesnosti u cijelokupnoj ekonomiji..
i stanju kod nas-ako ova situacija potraje- za očekivati je pad ukupnog tržišta na niže razine,dali će do toga doći ili ne vidjeti ćemo u skoroj budućnosti.
snage za značajniji rast nema????
Eto vidiš kako besparica izaziva agresiju. Šta će tek biti kad dioničari izađu na ceste? Nismo mi seljaci. Mi tražimo svoje pare, a ne ko oni tuđe.
Eto vidiš kako besparica izaziva agresiju. Šta će tek biti kad dioničari izađu na ceste? Nismo mi seljaci. Mi tražimo svoje pare, a ne ko oni tuđe.
Da smo što su oni izašli s traktorima a mi ćemo mahati papirima na cesti!
New York Times: U Srbiji ima jadarita – ključnog za automobile budućnosti
Autor/izvor: SEEbiz / Politika
BEOGRAD – Mineral pronađen u okolini Loznice sadrži litijum za kojim, kako piše jučerašnji New York Times, širom sveta traga oko 60 rudarskih kompanija, spremnih da u rudnike ulože više od milijardu dolara. Traganje za mineralom ključnim za proizvodnju hibridnih i električnih automobila počelo još 2007. godine
A šta očekivat OMF je jučer pare dao Šukiu odnosno Šuki je to oteo da nema OMF i Dinkeca Šuki bi tanka s….
Ovako prividni mir u državi bar za sad dok Šuki još ima šta da proda ,a to što nas je zadužio 10 koljena unapijed to nije bitno
A šta kad nebude više imao šta prodat
Hm,država teško propada vidi ( Island ) debeli će pokupiti sve novce s tržišta uz sve veću kamatu.Koja je uopće svrha mirovinske reforme? da država uzima novac s tržišta za svoje parazite,ili ?
[/quote]
svrha mirovinske reforme je da tokom radnog vijeka investiraš svoj novac koji ti se onda vraća dok odeš u mirovinu, umjesto starog sustava (koji je još uvijek prevladavajući) gdje svaki mjesec odvajaš novac koji se odmah proslijedi sadašnjim umirovljenicima pa tako na kraju radnog vijeka imaš skupljenu nulu i samo se možeš nadat da će iduća generacija biti jednako blentava pa uplaćivat za tebe
nema potrebe za čuđenjem-ovo je samo slika ukupnog stanja neizvijesnosti u cijelokupnoj ekonomiji..
i stanju kod nas-ako ova situacija potraje- za očekivati je pad ukupnog tržišta na niže razine,dali će do toga doći ili ne vidjeti ćemo u skoroj budućnosti.
snage za značajniji rast nema????
snage za značajniji rast ima. kratko je pamćenje na burzi….
Može li mi netko objasnit ovu situaciju na Lvcv-u.
Nalog na bidu 250 kn ,a i na asku 250 kn i ništa se ne dešava ?
New York Times: U Srbiji ima jadarita – ključnog za automobile budućnosti
Autor/izvor: SEEbiz / Politika
BEOGRAD – Mineral pronađen u okolini Loznice sadrži litijum za kojim, kako piše jučerašnji New York Times, širom sveta traga oko 60 rudarskih kompanija, spremnih da u rudnike ulože više od milijardu dolara. Traganje za mineralom ključnim za proizvodnju hibridnih i električnih automobila počelo još 2007. godine
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,3355733,00.html
na čemu li hrvatska leži
da nije na zlatu i srebru
joj veće se vidim kako tovarim magarca i ispirem po savi
@ribar 007
LVCV je u posebnom režimu trgovanja – transakcija u 13:00