I na SNBI i na KABI nakon dugo vremena postaje zanimljivo
POČELO SE NEŠTO DOGAĐATI NA SNBA,NAKON DUŽE STANKE PORASLA KUPNJA
Reci glasnije. Ne čujemo te.
KAd probije 500 onda ce se nesto dogadjati.
Ovako, banana
Danas se moglo lijepo zaraditi trejdajući Hidroelektru. Uspio sam prodati 150 kom na 1.420kn i kupiti nazad po 1.300 kn.
( ovo navodim samo kao primjer kako se zarađuje trejdanjem – nije mi namjera se hvaliti, jednostavno govorim istinu )
Vaša Bubašpara
Veoma mi je drago i ponosan sam što si uspio zaraditi, vjerojatno će i drugi krenuti tvojim stopama.
bubašpara:
”
Danas se moglo lijepo zaraditi trejdajući Hidroelektru. Uspio sam prodati 150 kom na 1.420kn i kupiti nazad po 1.300 kn.
( ovo navodim samo kao primjer kako se zarađuje trejdanjem – nije mi namjera se hvaliti, jednostavno govorim istinu )
Vaša Bubašpara
”
Veoma mi je drago i ponosan sam što si uspio zaraditi, vjerojatno će i drugi krenuti tvojim stopama.
Ma da ima vise daytrader-a trziste bi se ustabililo. Ne bi vise bilo tolikih dnevnih skokova. Oni sa svojim iskrcavanjima hlade trziste.
Koliko ste danas profitirali, ako nije tajna i ako se ne naplaćuje ???[smiley1]
Nije to toliko važno, ono što je bitno to je znanje i vještina. Iznos je nebitan.
Hvala lijepa i ja Vama želim puno uspjeha, kao i svim ostalim korisnicima
Vaša Bubašpara
I na SNBI i na KABI nakon dugo vremena postaje zanimljivo
sigurno se zna dnevni red redovne skupštine za SNBA, pitanje je dana kad će se objaviti u NN, nadam se da se radi o dividendi (mogućih 5-6 kn)
Do kad nam bude KOEI klizio dole ( treći dan za redom po 2-3% )?
Po meni nema razloga za korigiranje, pogotovo što su bili iznimno veliki volumeni na cijeni od 1300 kn .
Ima li tko nešto konkretnije?
Meni se cini da se fondovi big time ukrcavaju nazad u HR i bjeze glavom bez obzira iz regije (well drasticno rezu pozicije – ne tvrdim da se micu skroz). [smiley2]
Meni se cini da se fondovi big time ukrcavaju nazad u HR i bjeze glavom bez obzira iz regije (well drasticno rezu pozicije – ne tvrdim da se micu skroz). [smiley2]
Ja baš tvrdim suprotno. Prilike kakve su u nekim regijama, nažalost HR može sanjati.
Ako padaju neke dionice padaju jer su precijenjene po svim relevatnim pokazateljima, one dobre s fundamentima ili stagniraju ili čak rastu. Malo pratiti pozornije, a ne pričati svašta.
Malo pratiti pozornije, a ne pričati svašta.
Aj, zivi bili pa vidjeli….. [smiley7]
Mozda NEKI fond manageri ne djele tvoj optimizam. [smiley2]