Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na tisku nalog od 1000 komada na prodaji, ovo nisam dugo vidio [shocked]
A još ni izvješće nije izašlo [yawn]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

ajmae koje iskrcavanje na:

THNK
IGH
HDEL

nemojte tako gledajte što je kolega nacvrcani kupio neki dan

-jdpl
-atpl
-ulpl
+igh
+thnk
+ingr
+dlkv

mi smo ipak zemlja slučaj

joj dajte s tim pričama više. naučite već jednom kako se računa promjena crobexa, a kako promjena dionica. I nisu sve dionice u sastavu crobexa

Super si, ajde mi reci kako se to računa crobex ja neznam i daj mi odmah i početni algoritam kod otvaranja izbaci da znam kako se dobija srednja vrijednost na otvaranju i daj molim….. ajde, sine još si na fakultetu….

Uhljebe na ulicu!!!!!

Ovo je fenomen od burze štogod da kupiš i po bilo kojoj cjeni uvjek si u minusu

mi smo prateća cijelog svijeta, mi prvi odrađujemo double dip na većini dionica.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

http://seebiz.eu/hr/burze/burze-ukrajinski-pfts-najveci-globalni-dobitnik,70352.html

http://seebiz.eu/hr/burze/burze-ukrajinski-pfts-najveci-globalni-dobitnik,70352.html

Dokaz više kako kod nas caruje lopovska banda koja upravlja novcem u interesu pojedinaca i države a ne malih ulagača i ljudi…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

bio si u "-", kupis pa opet si u "-"…sta kaze matematika 2x "-" = "+"
samo da upozorim cijenjene forumase kod upotrebe kalkulatora da racunaju 2x, nista vas ne kosta da probate izracunat 2+3×5 u normal modu i scientific modu..
pazite kak si racunanate prosjek…hvala [cool]

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

bio si u "-", kupis pa opet si u "-"…sta kaze matematika 2x "-" = "+"
samo da upozorim cijenjene forumase kod upotrebe kalkulatora da racunaju 2x, nista vas ne kosta da probate izracunat 2+3×5 u normal modu i scientific modu..
pazite kak si racunanate prosjek…hvala [cool]
[/quote]

Prosjek je -75% i cjela glava ćelava

Šta je sa LKPC kupnja se slaže a nitko ne želi prodati ili će možda netko to poklopiti u jednom dahu [wink]

Šta je sa LKPC kupnja se slaže a nitko ne želi prodati ili će možda netko to poklopiti u jednom dahu [wink]

e pa da, bas to…
"netko" ce doci i kupiti po asku u padajucem trendu..
ha ha

kolega, jeste li vidjeli kako se ostaje bez gaca na IGHu?
predivan scenario…
[smiley]

HT nam danas spašava Crobex….bilo bi ružno gledati -2do3%….ali kada pogledam susjedne indexe koliko su pali, bojim se da nas to čeka nakon pada HT [undecid]

Kune nisu problem, kuna nema

New Report

Close