Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

organizirana akcija u sat vremena….kako ste prosli….?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ovu korekciju ce odraditi gradevinari i brodari.

igh je vac skoro na 2400 i nema naznaka odbijancu, a crobex mora brat-bratu jos -1,5-2% u minus…

mozemo se moliti za jednu pozitivnu divegrenciju sa nizim dnom na cijeni…
u suprotnom – brankicin scenario.

dobro je…
smirili su se malo..

sad ce valjda biti zatisje prije novog udara.

koji je ono mahnitavac sa 113 kom na JDPL-u? [bye]

Na LKPC netko stavlja naloge po 11 komada čim mu netko proda on stavi drugi, akumalacija na djelu.

VARTEKS kupnja potpuno nestala a prodaja buja ovdje bi moglo biti gadno za nas koji još imamo VARTEKS.

sta je barba .Nedavno si proda Varteks po 29 a kupio ga po 31 i sada drukas da bi opet uletio.
Ozbiljnije kupnje ovde nema ima 8-9 mjecesi vec mozes nesto skupiti po 30-tak kn.

SNBA,potiho je skidaju sa prodaje,na kupnji nema sriće [sealed]

Ajme iskrcavanja na KOEI.
Kolega plavi jeste dobro?
Jel sve u redu?

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

ajmae koje iskrcavanje na:

THNK
IGH
HDEL

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

ovaj pad se poklapa s vremenskom prognozom od malocas.
ak su ameri imali prije godinu dana "dno", e sad cemo im mi dokazat-mi mozemo bolje…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Imam neki osjećaj da dionice puno više padaju nego crobex??????

Uhljebe na ulicu!!!!!

Imam neki osjećaj da dionice puno više padaju nego crobex??????

Je li se pitaš zašto je HT u plusu….znaju šta rade

joj dajte s tim pričama više. naučite već jednom kako se računa promjena crobexa, a kako promjena dionica. I nisu sve dionice u sastavu crobexa

New Report

Close