Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

snho 344,xx

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

Samo je jedna ZVZD-R-A[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Samo je jedna ZVZD-R-A[smiley11]

Slažem se 30.000 puta

Bosna pada ko da je tuku iz VBR-a 🙂

BIRS 3.989,48 -3,71%
FIRS 8.825,99 -4,35%
ERS10 5.029,74 -3,13%

Građevina i dalje na hlađenju, danas se očekivano pridružio i HDEL. Ja sam svoju građevinu prodao prošli tjedan a kada sam govorio da je rasla prenaglo i previše, tj da smo u cijenu ugradili prevelika očekivanja – skoro svi su me popljuvali. Pozdrav mreichu, jedino sam još kod njega vidio razumne postove na ovu temu koji su pozivali na oprez i smanjenje euforije oko građevine.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

oh, na trenutak sam uočio danas crobex na + .. doduše 0,01% [smiley2]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

evo nas na + 0.10%, hvala snho i adrs

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

oh, na trenutak sam uočio danas crobex na + .. doduše 0,01% [smiley2]

Dobro ste vidjeli momentalno je +0,10%

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Podatci ovise o source-u i neki imaju delay. Mravak gdje pratiš?

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

pa dobro što je ovo na PBZ-u

359 komada na kupnji na 1975 i
329 komada na prodaji na 1976

[smiley16]

valjda kada se tko rodio od njih

nema mi druge nego se zae..ti

POČELO SE NEŠTO DOGAĐATI NA SNBA,NAKON DUŽE STANKE PORASLA KUPNJA

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Danas se moglo lijepo zaraditi trejdajući Hidroelektru. Uspio sam prodati 150 kom na 1.420kn i kupiti nazad po 1.300 kn.

( ovo navodim samo kao primjer kako se zarađuje trejdanjem – nije mi namjera se hvaliti, jednostavno govorim istinu )

Vaša Bubašpara

Države i ulagači nemaju prijatelja, samo interese

New Report

Close