Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Neznam kako ostalima,i neznam tehnički,ali realno JNAF mi djeluje kao najsigurnija i najpametnija investicija na ovom trulom tržištu…još da nema onog fonda koji istovaruje u bescjenje…

Jedina investicija ili dionica na zse je HT, to se i danas pokazalo po tko zna koji put, a ostalo su ipak dioničice. Eto, ovi što su izašli iz građevinara ušli su u jedinu sigurnu luku, deja vu.
[/quote]
Tko kupuje HT po ovim cijenama????????????
Fondovi, zašto???? pa valjda zato što su kupovali INGRU po 80 000 kuna, LEDO po 20 000 i da dalje ne nabrajam, dobit HT će u narednim godinama padati to je valjda svakome jasno na tržištu se pojavljuju operateri koji su jeftiniji a nude potpuno identičnu a što se tiče televizije i 10 puta bolju uslugu a usput jeftiniju za koga se odlučiti?????????????.’ Ja za one koji su jeftiniji a usput bolji a vjerujem da će moj primjer slijediti i velika većina građana ove države.
Kome će oni prodati tolike količine kad im bude trebao novac????????????????????????
Stvarno pojma nemam kome to prodati a da cijenu ne srušiš na ovim cijenam po meni to treba pod hitno prodati dok ima još onih kojima je naređeno da to kupuju po ovim cijenama.

Kolega tigrus kako komentirate potop INE ja sam vam tvrdio da će se ovo desiti a vi ste me čak pokušali ismijavati a sada vidite da sam bio u pravu, gdje je nestao brutalni kapital, šta se događa sa KOEI ili ste navukli naivne prodali i sada iste te ismijavate????????????????????????

U ovome sveopćem potopu LKPC jedna od rijetkih u plusu, baš se pitam zašto????????????????????????????
Ja znam odgovor a vi se potrudite da doznate zašto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

korf popustio nakon dugo dugo….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

gledam grobi …..pa sve dionice su dosta niže nego kad je bio prije nove
godine oko 2000 ……osim ht-a i ernt možda ina, neda mi se sad tražit al
onako odokativno……

bit ce toga jos…mislim na crvenilo i "crobi", samo treba sacekat da se podijeli dividenda..
nakon toga bit ce neke nove zvijezde na nebu-sad je ovako..

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

5 od 7 mojih dionica u plusu na ovakav dan [cool]
Još kad bi sutra bio jedan fini bullish engulfing, iako nema žurbe, sve ide svojim tokom [smiley]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Kolega tigrus kako komentirate potop INE ja sam vam tvrdio da će se ovo desiti a vi ste me čak pokušali ismijavati a sada vidite da sam bio u pravu, gdje je nestao brutalni kapital, šta se događa sa KOEI ili ste navukli naivne prodali i sada iste te ismijavate????????????????????????

U ovome sveopćem potopu LKPC jedna od rijetkih u plusu, baš se pitam zašto????????????????????????????

kolega Barbastari,

nemojte se toliko uzbudivati oko dionica jer bi mogli poplaviti kao da ostajete bez zraka.
sto se tice brutalnog kapitala, uzeo je kratki odmor jer je dobro zaradio na IGH.

molicu kolegu Plavog da malo prodrma kolegu Barbastarog i objasni mu zasto je KOEI fundamentalno ok dionica.
[cool]

kolega Barbastari,

nemojte se toliko uzbudivati oko dionica jer bi mogli poplaviti kao da ostajete bez zraka.
sto se tice brutalnog kapitala, uzeo je kratki odmor jer je dobro zaradio na IGH.

molicu kolegu Plavog da malo prodrma kolegu Barbastarog i objasni mu zasto je KOEI fundamentalno ok dionica.
[cool]
[/quote]
Previše sam ja toga prošao da bih ostao bez zraka kolega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolega zašto ste u cashu kada ima tako dobrih dionica??????????????????

p.s u zadnje vrijeme ste jako aktivni dali to znači da pretendirate na mjesto predsjednika sindikata jer vidim da se sa ovim vodstvom raspada i puca po šavovima.

Dobra kupnja na ATPL!!

'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'

Evo jedan utješni prijedlog za ova teška vremena. Pomnožite dionice iz portfelja sa ATH vrijednostima. iznos ce vjerovatno biti milijunski. Znači da bi postali miljunaši, netrebate skupiti 2mil. plastičnih boca, možete i zadržati dionice dok ponovno ne stignu do ATH. Dal ce to biti za 2,5 ili 10 god. tko zna,ali da puno gore može čisto sumljam. Za one koji nisu karkter, preporučam gašenje monitora, gledalica ili kako se sve to nezove. Bit ce lakše izdržati. I zapamtite POVIJEST SE PONAVLJA. [lol]

Svaka čast za ovaj post. Nigdar ni bilo da nekak ni bilo i nigdar ne bu da nekak ne bu. I još samo jedna poruka, umjesto da se bavite dionicama bavite se svojom obitelji i naročito djecom ako je imate. što budu bolji ljudi kvalitetnije će trošiti prihode od ovako nisko kupljenih dionica kad dođu na ATH.
[thumbsup]

Izgleda da špekulanti prelaze iz građevinara u brodare.
Opet se igramo najbržeg prsta.

Evo jedan utješni prijedlog za ova teška vremena. Pomnožite dionice iz portfelja sa ATH vrijednostima. iznos ce vjerovatno biti milijunski. Znači da bi postali miljunaši, netrebate skupiti 2mil. plastičnih boca, možete i zadržati dionice dok ponovno ne stignu do ATH. Dal ce to biti za 2,5 ili 10 god. tko zna,ali da puno gore može čisto sumljam. Za one koji nisu karkter, preporučam gašenje monitora, gledalica ili kako se sve to nezove. Bit ce lakše izdržati. I zapamtite POVIJEST SE PONAVLJA. [lol]

Svaka čast za ovaj post. Nigdar ni bilo da nekak ni bilo i nigdar ne bu da nekak ne bu. I još samo jedna poruka, umjesto da se bavite dionicama bavite se svojom obitelji i naročito djecom ako je imate. što budu bolji ljudi kvalitetnije će trošiti prihode od ovako nisko kupljenih dionica kad dođu na ATH.
[thumbsup]
[/quote]

presmjesno….
[lol] [lol] [lol]

ps. ovakvo zavaravanje samog sebe ima kobne posljedice… [undecid]

New Report

Close