Pa mislio sam “nažalost” jer sam mogao lijepo zaraditi do sad. I meni su Ingra, Hidroelektra i Teh. bile previsoko po mojim procjenama [smiley6]. Al ko bi ga znao.
U siječnju skoro niko nije vjerovao u hidroelektru, iz poznatih razloga (koji su bili sasvim krivo razmišljanje) a sada se odjednom vjeruje da može i iznad trenutne cijene? Kako sad to?
Ne znam ni ja, ako si mene pitao. Ja očekujem neku blitz korekciju.
luki007:
”
…hvala na analizi mreich…..a kak onda objašnjavaš HDEL..!!??
”
Jednostavno, i Hdel je na vrhuncu cijene. Teško da u ovom trenutku može i dalje rasti.
Čim ekipa bude zadovoljna razinom cijene budu počeli prodavati i eto ravnoteže na nekom nivou. Trenutno je debalans u odnosu kupnja – prodaja. I to priličan.
Mislim da smo vrlo nazad na 11 000 kod THNK.
Kupnje od 10 000 ima već 117 komada / to bi bilo ca. 1,2 miliona kuna.
Prodaja sve tanja, polako se vračamo.[smiley1]
Mislim da smo vrlo nazad na 11 000 kod THNK. Kupnje od 10 000 ima već 117 komada / to bi bilo ca. 1,2 miliona kuna. Prodaja sve tanja, polako se vračamo.[smiley1]
Kolega plavi na koju vi to foru vidite….osim ako ne radite u brokerskoj kući…
Kamo idemo, pa tek sam došao?
Pa idemo , moramo ići.
P.S. Nadam se da nisi prodao MDKA, najbolje tek slijedi.[smiley2]
plavi: ” Mislim da smo vrlo nazad na 11 000 kod THNK. Kupnje od 10 000 ima već 117 komada / to bi bilo ca. 1,2 miliona kuna. Prodaja sve tanja, polako se vračamo.[smiley1] ” Kolega plavi na koju vi to foru vidite….osim ako ne radite u brokerskoj kući…
ili npr u banci [smiley2]
wow, na LVCV počišćeno s aska preko 250 komada u sekundi! lijepo…
Tu se nešto sprema, možda već sutra saznamo..[smiley2]
Kolega plavi na koju vi to foru vidite….osim ako ne radite u brokerskoj kući…
…ili ima dobre prijateljice, dvije-tri plavuše, podatkovno podatne…[smiley2][smiley2][smiley2]