Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa mislio sam “nažalost” jer sam mogao lijepo zaraditi do sad. I meni su Ingra, Hidroelektra i Teh. bile previsoko po mojim procjenama [smiley6]. Al ko bi ga znao.

you think your special you do, i can see it in your eyes

U siječnju skoro niko nije vjerovao u hidroelektru, iz poznatih razloga (koji su bili sasvim krivo razmišljanje) a sada se odjednom vjeruje da može i iznad trenutne cijene? Kako sad to?

Ne znam ni ja, ako si mene pitao. Ja očekujem neku blitz korekciju.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

wow, na LVCV počišćeno s aska preko 250 komada u sekundi! lijepo…

luki007:

…hvala na analizi mreich…..a kak onda objašnjavaš HDEL..!!??

Jednostavno, i Hdel je na vrhuncu cijene. Teško da u ovom trenutku može i dalje rasti.

Čim ekipa bude zadovoljna razinom cijene budu počeli prodavati i eto ravnoteže na nekom nivou. Trenutno je debalans u odnosu kupnja – prodaja. I to priličan.

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Mislim da smo vrlo nazad na 11 000 kod THNK.
Kupnje od 10 000 ima već 117 komada / to bi bilo ca. 1,2 miliona kuna.
Prodaja sve tanja, polako se vračamo.[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kamo idemo, pa tek sam došao?

Mislim da smo vrlo nazad na 11 000 kod THNK. Kupnje od 10 000 ima već 117 komada / to bi bilo ca. 1,2 miliona kuna. Prodaja sve tanja, polako se vračamo.[smiley1]

Kolega plavi na koju vi to foru vidite….osim ako ne radite u brokerskoj kući…

Kamo idemo, pa tek sam došao?

Pa idemo , moramo ići.

P.S. Nadam se da nisi prodao MDKA, najbolje tek slijedi.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

plavi: ” Mislim da smo vrlo nazad na 11 000 kod THNK. Kupnje od 10 000 ima već 117 komada / to bi bilo ca. 1,2 miliona kuna. Prodaja sve tanja, polako se vračamo.[smiley1] ” Kolega plavi na koju vi to foru vidite….osim ako ne radite u brokerskoj kući…

ili npr u banci [smiley2]

GLEDAJUĆI DUGOROČNO - SVI SMO MRTVI

wow, na LVCV počišćeno s aska preko 250 komada u sekundi! lijepo…

Tu se nešto sprema, možda već sutra saznamo..[smiley2]

Kolega plavi na koju vi to foru vidite….osim ako ne radite u brokerskoj kući…

…ili ima dobre prijateljice, dvije-tri plavuše, podatkovno podatne…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

to je najvjerojatnije… a one začuđene što ga ne zanima nešto drugo [smiley2]

nema mi druge nego se zae..ti

New Report

Close