Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
A koji je tek potencijal Luka Rijeka [rolleyes]
PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!
A ja mislim da je najveci potencijal u Pounju. Sutra krece prekrcaj iz gradjevine u gacaru da se barem gace spase. [smiley]
Nije bolest sve što boli
A koji je tek potencijal Luka Rijeka [rolleyes]
koji-može pojašnjenje-da smo upućeni, što misliš na pad do 120 kn???
A ja mislim da je najveci potencijal u Pounju. Sutra krece prekrcaj iz gradjevine u gacaru da se barem gace spase. [smiley]
Nakon svega što je, barem dobar humor.
Kod nas je sve problem, dali će IGH dobiti posao u CG ili neće.
Pa tko to nezna da i (osobito)IGH dobija (kod nas) poslove po ustaljenom obrascu?
I sad se Burza čudi što to nijesu riješili u CG.
A u CG još i gore nego kod nas. Produženja nekih rokova, možda u interesu naroda CG?
A sve je jednostavno, iz lijepe naše dodatne garancije mogu dati samo banke u stranom vlasništvu, a one ipak dobro znaju o čemu se tu sve radi. Ne da nebi rado umočili, nego ne vjeruju u sve šta se tu ispod krije.
I sada naša Burza ovisti o tome dali će "dogovoreni" poslovi ovisiti o tome dali takve firme i dalje dobro posluju? Vrag ti Burzu,nitko na nju baš i nije osuđen, nego kako će se to odraziti na neki naš Plan razvoja?
A firmi ipak još uvijek ima dobrih, malo, ali ih ima!
A Rohatinski i njegova moguća ostavka dodaju snagu svim onima koji su se do sada osladili na rušenju tržišta. Jer, ako je on ta ozbiljna osoba, tada je sigurno pripremio ozbiljan scenario za
situaciju "što iza njega". A ako slučajno nije, onda on i nije ta ozbiljna osoba.
[lol] [lol] 100 bob…ali sa gačarom postoji jedan problem…pošto, tako bar kolegica feđo tvrdi, mirovinci skupljaju, ne znam kak da se dionica uhvati a da se u blokadu ne pošalje…treba neka opaka strategija
..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...
http://www.seebiz.eu/hr/analize/jure-radic-dogovara-gradnju-autocesta-na-kosovu,69756.html
PA neće valjda?!
Zar nije bilo dosta i previše bruke,prvo sa Zagrepčankom,sada u CG…stvarno strašno…tko više normalan tom čovjeku da vjeruje?
Nikad više 2007-08 na ZSE:(
Zašto su IGH i Tehnika u blokadi s obzirom da su dostavili očitovanja prije otvaranja burze. Valjda po našoj logici moraju se očitovati ponovo nakon blokade.
http://www.seebiz.eu/hr/analize/jure-radic-dogovara-gradnju-autocesta-na-kosovu,69756.html
PA neće valjda?!
Zar nije bilo dosta i previše bruke,prvo sa Zagrepčankom,sada u CG…stvarno strašno…tko više normalan tom čovjeku da vjeruje?
Spasava sto se spasit da! [bye]
'Prestanite lagat ovaj napaćeni narod'