Tražim na poslovnom postove utjehe i nade…..prevrćem tekstove, stojim između redova
da otkrijem neizrečenu misao koja bi mi uljepšala poslovno sagledavanje trule istine o mom
stanju portfelja…………..ima li kakve nade za nas….?
Tražim na poslovnom postove utjehe i nade…..prevrćem tekstove, stojim između redova
da otkrijem neizrečenu misao koja bi mi uljepšala poslovno sagledavanje trule istine o mom
stanju portfelja…………..ima li kakve nade za nas….?
nema nade tako skoro….upravo danas prebacio jos jedan dio love u usa….smola ,zaheb sto nisam jos prosle god sve prebacio….
Pokusaj privlacenja novih ulagaca….svijezeg kapitala…ali ovaj put nece ici bas tako lako kao 2006/7…morat ce se banke i njihovi fondovi malo vise potrudit sa trzistem kapitala od toga da samo ukinu izlaznu naknadu
Pozdrav
treba napumat index i na tv-u reklamirat laku zaradu
Pokusaj privlacenja novih ulagaca….svijezeg kapitala…ali ovaj put nece ici bas tako lako kao 2006/7…morat ce se banke i njihovi fondovi malo vise potrudit sa trzistem kapitala od toga da samo ukinu izlaznu naknadu
Pozdrav
treba napumat index i na tv-u reklamirat laku zaradu
[/quote
ne da treba nek se to stalno i radi, samo u ciklusima……………..
ovo će sigurno indexu(gospodarstvu) biti "vjetar u leđa" za polijetanje u visine.
ili prije "šaka u oko"!
http://www.nacional.hr/clanak/78759/poskupljuje-gorivo-od-sutra-litra-benzina-skuplja-za-17-lipa
Sve je uhvatila depresija,gotovo beznađe.Znaći da je vrijeme je za ful ulazak.Sa petkom sigurno neću imati ni jedne slobodne kune.Ali nema udaranja po asku.Strpljivo skupljanje je najbolja strategija.
Sve je uhvatila depresija,gotovo beznađe.Znaći da je vrijeme je za ful ulazak.Sa petkom sigurno neću imati ni jedne slobodne kune.Ali nema udaranja po asku.Strpljivo skupljanje je najbolja strategija.
Na tragu sam tvog razmišljanja kolega. I evo ti stotica od mene.
Još jedino jednog pametnog čovjeka u državi trebalo bi u kloninit i onda blago nama imamo čopor lopova i nepismenih bandita da vode državu
Na tragu sam tvog razmišljanja kolega. I evo ti stotica od mene.
[/quote]
[lol] [lol] [lol]
Ne žele slovenci ratnog profitera ni blizu