Kod nas bi mogle tresnje zazrelit.
[/quote]
Je u pravu si ovo je stvarno naj trulija burza
[/quote]
Ovo nije za gledat. 2 miliona kuna??? [lol]
a onda će bit prekasno 🙂
I tako u krug. A onda na kraju kad ovi odu 20% gore mi konacno krenemo da bi nas brzo potom njihova neizbjezna korekcija od cca 5% zamrznula na 2 – 3 mjeseca [bye]
http://www.poslovni.hr/141055.aspx
Evo,ima i gorih..za ministra Šukera dovoljno da nas opet uvjerava kako dobro radi i kako je sve pod kontrolom…taj čovjek je sramota i jedan od ponajvećih krivaca za trenutnu situaciju
I tako u krug. A onda na kraju kad ovi odu 20% gore mi konacno krenemo da bi nas brzo potom njihova neizbjezna korekcija od cca 5% zamrznula na 2 – 3 mjeseca [bye]
[/quote]
Za sve je kriv što se dešava na našoj burzi Samodol i Novoselec
Dok su oni tu nama nema napretka
Burza je trebala spojiti vikend s ponedjeljkom jer neće biti trgovine dok ne saznamo što je s IGH.
Burza je trebala spojiti vikend s ponedjeljkom jer neće biti trgovine dok ne saznamo što je s IGH.
spojice ga, al’ tek za Uskrsnji ponedjeljak, no međutoa iako bi zelio da rade i subotom i nedjeljom ovih 5 radnih dana sta rade u tjednu je i vise nego dovoljno obzirom na promet i sveopci kaos u nasoj nam Lijepoj…
Gdje ovi institucionalni pretacu? Skoro 46 milja kn.
Šuki rasprodaje još što može malo obveznica jedino to i zna samo rasprodaj
[/quote]
Za sve je kriv što se dešava na našoj burzi Samodol i Novoselec
Dok su oni tu nama nema napretka
[/quote]
A debelog ministra si zaboravio,taj će usisati svu lovu,to je problem kao i OIF koji su otišli na druga TK.
Pokusaj privlacenja novih ulagaca….svijezeg kapitala…ali ovaj put nece ici bas tako lako kao 2006/7…morat ce se banke i njihovi fondovi malo vise potrudit sa trzistem kapitala od toga da samo ukinu izlaznu naknadu
Pozdrav