ja se ne mogu oteti dojmu da nam fali malo placa investitora….
svi su nekako mirni, skulirani i kao da nesto cekaju…
[undecid]
sa sjetom se prisjetim onih bajkovitih dana kad je krvi do koljena bilo u potocima…
a plac investitora koji kapituliraju je odzvanjao forumom kao najljepsa becka simfonija…
ahh, nostalgija….
[undecid]
a sto se cudis,,,pa ovi sto drze ovo nesto imovine nedaju u bescjenje…evo smirile se strasti na igh….a pogledajte nam ledo ,rekoh prije neki dan da cemo kupovati opet na 6000kn
ja se ne mogu oteti dojmu da nam fali malo placa investitora….
svi su nekako mirni, skulirani i kao da nesto cekaju…
[undecid]
sa sjetom se prisjetim onih bajkovitih dana kad je krvi do koljena bilo u potocima…
a plac investitora koji kapituliraju je odzvanjao forumom kao najljepsa becka simfonija…
ahh, nostalgija….
[undecid]
a sto se cudis,,,pa ovi sto drze ovo nesto imovine nedaju u bescjenje…evo smirile se strasti na igh….a pogledajte nam ledo ,rekoh prije neki dan da cemo kupovati opet na 6000kn
[/quote]
meni se nekako cini da se jeza uvlaci u investitore…
[sealed]
Kolega ja stvarno ne znam o čemu vi pričate ja nikada nisam kupovao INGRU niti me ona interesira pa me stvarno ovo malo začudilo o čemu vi pričate.
Ja od dionica imam LKPC, INA i od neki dan DLKV, očito ste polupali lončiće kao i obično.
Kako to da kupujete a prije neki dan ste rekli da će crobex na 100 bodova očito ste se vi pogubili pa neznate šta pričate.
[/quote]
Obzirom da si me nazvao mister promasaj sto ocito sudis po sebi, samo cu ti reci da ovo "crobex na 100 bodova" okaci macki o rep.
Koristim TA za ulaske i izlaske tako da cekam signale za ulazak i izlazak te se ne sluzim fundamentima.
Nije mi jasna samo jedna stvar – zasto napadas ljude ako spomenu pad/korekciju?
Kolega ja stvarno ne znam o čemu vi pričate ja nikada nisam kupovao INGRU niti me ona interesira pa me stvarno ovo malo začudilo o čemu vi pričate.
Ja od dionica imam LKPC, INA i od neki dan DLKV, očito ste polupali lončiće kao i obično.
Kako to da kupujete a prije neki dan ste rekli da će crobex na 100 bodova očito ste se vi pogubili pa neznate šta pričate.
[/quote]
Obzirom da si me nazvao mister promasaj sto ocito sudis po sebi, samo cu ti reci da ovo "crobex na 100 bodova" okaci macki o rep.
Koristim TA za ulaske i izlaske tako da cekam signale za ulazak i izlazak te se ne sluzim fundamentima.
Nije mi jasna samo jedna stvar – zasto napadas ljude ako spomenu pad/korekciju?
[/quote]
Koga ja to napadam nije mi jasno, vi ste rekli kolegi gubernatoru da će crobex na nulu pa nisam mogao odoliti da vam ne odgovorim, očito ste se jako pogubili u vremenu i prostoru.
Što se tiče INGRE da dođe na 10 kuna mene ne zanima pa makar vrijedila i 450 kuna koliko su je neki plaćali i što ne znači da opet neće doći na te razine.
Opet neko ima insajd da će posao u Crnoj Gori dobiti naši građevinari to se vidi iz aviona.
provizije uplaćene
Opet neko ima insajd da će posao u Crnoj Gori dobiti naši građevinari to se vidi iz aviona.
…to nikada i nije dolazilo u pitanje, a ovo gore-dole su samo igrice…netko na tome dooooobro zarađuje…nemam IGH ali mislim da je posao siguran…da imam viška kuna i nju bi kupio, za sada idem na INGRU…
poslije 13 explozija