Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sa istoka krvavo crvenilo 1-1,5% minusa,Šangaj jedini u plusu 0,5%

Mi smo jučer padali i da nije Belišća bili bi u značajnom minusu.

A inače zadnjih dana nas uhvatila padavica.

A prošle godine u ovo vrijeme je bio potop.Crobex je bio na 1.405 na današnji dan lani.

U slijedečih desetak dana proše godine smo padali još desetak posto i završili na 1.260.

Lani su nas mirovinci pustili da potonimo.Radi čega mislite da su se popravili.Ja mislim da nisu i
da nebi trebali padati ali ni rasti u slijedečih desetak dana.Mirovinci pripremaju teren da inseideri polako kupuju jeftino i to će nam utrapiti sa dividendom HT.
Tako je bilo lani ,tako će biti i ove godine.

Ipak preuzimanja ne samo BLSC i vezanih Bilokalnika i Unijapapira ,već i ostalih firmi bi moglo donijeti veću živost na tržište i priliv stranog kapitala.Sve je toliko jeftino da bi se mogao očekivati lanac preuzimanja naročito u firmama koje imaju budućnost,a trenutno se nalaze u problemima.
Pojavljuju se izuzetno povoljne prilike za jeftinu kupnju.I to bi strani krupni kapital mogao iskoristiti.A to nam rješava največu boljku_likvidnost.
Kešoljupci zamislite se.Gubite šansu na značajan dobitak i mali gubitak.
ZAPI,BLSC…Tko je slijedeći na redu.

Sa istoka krvavo crvenilo 1-1,5% minusa,Šangaj jedini u plusu 0,5%

Mi smo jučer padali i da nije Belišća bili bi u značajnom minusu.

A inače zadnjih dana nas uhvatila padavica.

A prošle godine u ovo vrijeme je bio potop.Crobex je bio na 1.405 na današnji dan lani.

U slijedečih desetak dana proše godine smo padali još desetak posto i završili na 1.260.

Lani su nas mirovinci pustili da potonimo.Radi čega mislite da su se popravili.Ja mislim da nisu i
da nebi trebali padati ali ni rasti u slijedečih desetak dana.Mirovinci pripremaju teren da inseideri polako kupuju jeftino i to će nam utrapiti sa dividendom HT.
Tako je bilo lani ,tako će biti i ove godine.

Ipak preuzimanja ne samo BLSC i vezanih Bilokalnika i Unijapapira ,već i ostalih firmi bi moglo donijeti veću živost na tržište i priliv stranog kapitala.Sve je toliko jeftino da bi se mogao očekivati lanac preuzimanja naročito u firmama koje imaju budućnost,a trenutno se nalaze u problemima.
Pojavljuju se izuzetno povoljne prilike za jeftinu kupnju.I to bi strani krupni kapital mogao iskoristiti.A to nam rješava največu boljku_likvidnost.
Kešoljupci zamislite se.Gubite šansu na značajan dobitak i mali gubitak.
ZAPI,BLSC…Tko je slijedeći na redu.

velis na istoku crveno??????????????
a ja mislio da je u beogradu danas gadno jer je palo 39 litara kise po cetvornom metru…….nemres verovat…..tu sedim u rauskom caru i bogami ni tu ne izgleda dobro
pofuk

presmjesni su ovi kaj lupaju po asku na IGH…

dajte ljudi, malo razuma, nije tako tesko…
[bye]

ovak – prije 2650 ne bi trebalo razmisljati o igh…
to je po grafu.

2650. god ili 2650 kn?

2650kn

znate Vi da ce svi gradevinari otici u 3pm ako ovo definitivno prodadne sa crnom gorom?

vi ste u buy and hold strategiji 2 godine…
mogli bi promarsirati s gacama na stapu…
znate?
[proud]

Dobri ovi market-makeri na ATGR. Samo osam naloga za kupnju, a njihov se pomiče sve niže i niže…

Emile, počni dijelit’ šamare.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Nas i ovu Burzu jedino može spasiti pad Vlade.

who dares, wins

Ja barem imam gaće kolega.
Nek padnu. Para za dokup ima.
Ja se ne zadovoljavam s 450 kn.
Para za lijep život se sad ima. Dapače, još se i dokupljuje.
Mirovina: ferrari i havaji 😀

Ja barem imam gaće kolega.
Nek padnu. Para za dokup ima.
Ja se ne zadovoljavam s 450 kn.
Para za lijep život se sad ima. Dapače, još se i dokupljuje.
Mirovina: ferrari i havaji 😀

cuvjate te gace ako ih imate,
jer mnogi na burzi vrebaju na njih.

Nas i ovu Burzu jedino može spasiti pad Vlade.

ako će pasti vlada onda će to biti na jesen, negdje oko 10-11. mj.

ps.
*tigrus, ova sa gačama ti je dobra [lol]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

imamo mi jako dobrih kompanija…pogledajte ERNT
jos je takvih bisera na zse

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

presmjesni su ovi kaj lupaju po asku na IGH…

dajte ljudi, malo razuma, nije tako tesko…
[bye]

ovak – prije 2650 ne bi trebalo razmisljati o igh…
to je po grafu.

[shocked] [shocked]

Ja stavio naloge na 2000…………… [yawn] [bye] [sealed]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

New Report

Close