ispod 1000
jako teško, gotovo nemoguće [bye]
ispod 1000
jako teško, gotovo nemoguće [bye]
Na burzi je sve moguće.No,IgH polako ali sigurno ulazi u sve veće probleme, taj posao u CG pi ih još samo povećao.Zašto nije Adris toliko interesantan iako je on sklopio profitabilan posao?
Na burzi je sve moguće.No,IgH polako ali sigurno ulazi u sve veće probleme, taj posao u CG pi ih još samo povećao.Zašto nije Adris toliko interesantan iako je on sklopio profitabilan posao?
[/quote]
Zato što pušenje šteti zdravlju, a invstitori su poznati kao vrlo moralne osobe.
možda se IGH baš i ne otima za ovaj posao,situacija je složena, jer postoji razmišljanje o opravdanosti projekta, isplativosti, a ne želi se javno i otvoreno to priznati, pa se taktikom vruće hladno pokušava izbjeći strmoglav
ovo nikako nije nagovor na prodaju iliti ne daj bože na kupnju, ovaj ili ovakav posao bi trebao i njima i cijeloj državi, a da imaju najveći broj vrhunskih stručnjaka u široj regiji to sigurno stoji
Nemojmo se zavaravati, Hrvatska nije u puno boljoj situaciji od Grčke!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nemojmo-se-zavaravati-hrvatska-nije-u-puno-boljoj-situaciji-od-grcke/477626.aspx
No comment.
Živjeli
Pusić: Do ljetne stanke Hrvatska bi trebala otvoriti sva poglavlja i većinu zatvoriti
Dragi moj kolega. Ja sam koncentriran na budućnost.
Zato ne prodajem IGH s 3% zarade.
Nego, nek svatko ulaze/trejda na svoj način pa se čijemo za dvije god.
Puno sreće vam želim. Najiskrenije
za 2 godine IGH moze biti na 400kn.
[/quote]
A može i na 15.000 kn.
[/quote]
Sutra sigurno neće.
sutra bu prekrasan dan na burzi a nebu me pred kompom … jooooooj opet kemijanje preko mobitela [angry]
[/quote]
A može i na 15.000 kn.
[/quote]
Prije na 900,00 kuna.
[/quote]
sve ovisi di ga split vidi…splite frende di ti vidiš igh kroz nekih 1-2 tjedna…aj nam to nacrtaj onak kak sam ti znaš..i one paralele i ono sve onak
[/quote]
A može i na 15.000 kn.
[/quote]
Prije na 900,00 kuna.
[/quote]
sve ovisi di ga split vidi…splite frende di ti vidiš igh kroz nekih 1-2 tjedna…aj nam to nacrtaj onak kak sam ti znaš..i one paralele i ono sve onak
[/quote]
Pa valjda Split nije inseider u IGH.Trebao bi napraviti dvije crtarije:
-jednu ako se dobije posao u CG
-drugu ako se izgubi taj posao
Koja je vjerovatnija od ove dvije pitati Juru Radića.I nakon dobivenog govora opet se ne može ništa znati.
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Dobro jutro ,nadam se da danas idemo u +
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
Dobro jutro ,nadam se da danas idemo u +
samo nebo zna di je granica, a isto tako i "marijanska brazda" di je dno.. [lol]