Ma pa kretanje crobexa,i ove mini bulove pa onda pražnjenja pa to već klinci kuže. vidi se po likvidnosti.. al mali su imali vremena 2godine i naučiti nešto…
Nakon sjajne vijesti R dionica Adrisa padne 4,26%,to se događa samo na ZSE,ono što vrijedi pada a ono što propada strelovito raste.Znamo li mi uopće što je sustav vrijednosti i znanje ? ili je kockanje i špekuliranje naš put u budučnost?
jutarnji sisanac na IGH na 3000kn!
mali kupuju – veliki prodaju!
[lol]
[/quote]
prodao si jučer pa se grizeš što se sada čisti po 3000 kn? [proud]
ne brini, grist ćeš se uskoro još i više, čim se potvrdi valjanost jamstava IGH leti na 3500 kn [cool]
jutarnji sisanac na IGH na 3000kn!
mali kupuju – veliki prodaju!
[lol]
[/quote]
prodao si jučer pa se grizeš što se sada čisti po 3000 kn? [proud]
ne brini, grist ćeš se uskoro još i više, čim se potvrdi valjanost jamstava IGH leti na 3500 kn [cool]
[/quote]
ne brinem se ja uopce.
ja sam lovu uzeo.
[cool]
Nakon sjajne vijesti R dionica Adrisa padne 4,26%,to se događa samo na ZSE,ono što vrijedi pada a ono što propada strelovito raste.Znamo li mi uopće što je sustav vrijednosti i znanje ? ili je kockanje i špekuliranje naš put u budučnost?
hahaaahaaa pa kaj to koga briga za investicije………gledaju se bid i ask i dal se može
čvaknut 5% na brzaka u danu…..evo na asku kolko hočeš ovi kaj su jučer kupovali po 168,
pa nek ih se skine sa aska to ti je 10kn po dionici…..za adris puno za jedan dan, ko te
pita za iran……………..
hahaaahaaa pa kaj to koga briga za investicije………gledaju se bid i ask i dal se može
čvaknut 5% na brzaka u danu…..evo na asku kolko hočeš ovi kaj su jučer kupovali po 168,
pa nek ih se skine sa aska to ti je 10kn po dionici…..za adris puno za jedan dan, ko te
pita za iran……………..
[/quote]
A i logika na forumu i kod nasih novinara veli da ak investiras radis gubitke jer je za kolicinu investicije manji prihod u odnosu na isto razdoblje godinu dana prije investicije. Nebitno je sto ce investicija u buducnosti pridonjeti vecem prihodu.
pita za iran……………..
[/quote]
To je stara vijest bar 2 godine. Jest da se danas polaže kamen temeljac ali o tome se već sve zna. Ovu burzu jedino smjena vlasti može nekud pomaknuti. Ili dole ili gore.
pita za iran……………..
[/quote]
To je stara vijest bar 2 godine. Jest da se danas polaže kamen temeljac ali o tome se već sve zna. Ovu burzu jedino smjena vlasti može nekud pomaknuti. Ili dole ili gore.
[/quote]
slažem se, ipak je to stara priča o ovčicama koja uvijek prolazi ili ak hočete guskama…..
Ma pogledaj ti samo taj KOEI, dobro da sam danas stigao nešto uzeti na otvaranju.
lp
kako ono ide?
baj on rumor, sel on njuz, ili
sel on rumor, baj on njuz, ili
sel kako god, baj, baj
[undecid]