moci ces i zabu komotno odbit-to je samo danas, dok ne pokupuju dionice za svoje radnike…
ovo sto se dogadja na IGH je pokusaj umjetnog drzanja cijene ispod 3000.
tovare se na 2950 ne bi li poplasili imaoce.
samo cekam da dodje netko i opali po asku svih 88 komada…
bit ce tu papreno, posebno ako je ocito da je IGH po tehnickoj analizi na lokalnom dnu!
[lol] [smiley]
evo gospodo kao sto sam Vam i napisao:
2.950,00 70 12:38:32
2.949,00 18 12:38:32
2.949,00 15 12:38:32
2.948,92 2 12:38:32
2.948,70 3 12:38:32
netko je u jednoj transakciji opalio po IGHu 100 komada po asku.
PS. ajde recite iskreno, koja me majka za zeta ne bi pozeljela?
[smiley]
Jel zarađuje ovdje itko [undecid], pa ovo nije za gledat..
Ha. Burza je odraz kolektivne svijesti, baš kao i ekonomija, uopće. A Hrvati, kako u ekonomiji tako i na burzi imaju strategiju – čekati da Nijemcima krene, pa će valjda i nas povući. Ne do bog, da mi sami nešto pomaknemo, promijenimo.
Nekonkurentni u ekonomiji, nekonkurentni na burzi. Da popravimo konkurentnost na burzi povećao bi se promet. Da popravimo konkurentnost u ekonomiji, bili bismo uspješniji na tržištu..
Jer, kad Nijemcima krene, ima ih još poput nas koji čekaju u redu! Spremniji mogu dulje čekati da Nijemcima krene, a i bolje će proći kad im krene.
Na burzi rada ima puno više prometa nego na ovoj.
Ali nema zarade,samo trošak.
Dali je ovo za smijat ili plakat kad odbiješ HT i ZABU ostane neka 3 mil prometa
Katastrofa!
Edo MAJKAA…
[lol]
[/quote]
opa kaj je ovo????
ovo nije moj citat,,,
[/quote]
Tko će ga više znat od pustih nickova… Ionako na forumu sveukupno piše desetak likova a sve su ovo njihovi različiti nickovi.
Edo MAJKAA…
[lol]
[/quote]
opa kaj je ovo????
ovo nije moj citat,,,
[/quote]
Tko će ga više znat od pustih nickova… Ionako na forumu sveukupno piše desetak likova a sve su ovo njihovi različiti nickovi.
[/quote]
na sve ovo mogu samo rec- imam samo jedan nick…
tko zeli moze uvijek provjerit kod moderatora..
Ovo je trgovanje kao 2001,2002 god…,tada se je ekipa koja vodi burzu,brokerske kuće,fondove nakrcavala jeftinim dionicama i čekala bolje dane da postanu guru HR.
Tada su 2006,2007 po Bussnes Hr,Poslovnom,Lideru davali interviu o uspješnosti njihovih fondova i njih samih.
Opaka igra i taktika velikih.
dobra mi je ekipa na brodarima…….kao danas otkrili okret bdi-a a nekad su na istoj
razini bdi-a bile veće cijene………no sad treba iskrcat ono kaj su stiskali za dole
i nakrcali se …………………….