Tycoon: ” SLK: ” Imam neki loš osjećaj za danas. Nadam se da se varam. Nadam se da nismo na početku jednog novog razdoblja. [smiley16] ” I meni se cini….Zato sam jucer dobar dio prebacio u CASH-R-A Ali ne zelim nista zazivati [smiley11] ” Ni ja. Krcat sam ko brod. [smiley11]
Osobno gotovo nikad nemam baš keša,cca 5%,meni je puno bolje pretakanje u neke druge dionice nego keš pozicija
Može neko objasnit rušenje cijene na MMTZ sa 76 000 prošli tjedan na 66 000 danas….meni to nije jasno!!???[smiley4]
Može neko objasnit rušenje cijene na MMTZ sa 76 000 prošli tjedan na 66 000 danas….meni to nije jasno!!???[smiley4]
Po liniji grafa je jasno. Nagli porast te povratak na otprilike polovicu tog naglog porasta.
Osim toga i ostali građevinci gube snagu. Još od jučer. Vrh je bio dosegnut i sada se lagano hlade. Ne može u nedogled rasti.
Svi građevinari piče prema 5BV……jedino MMTZ ko ukleta….spušta joj se cijena…da ne povjeruješ….valjda se nisu još svi dosta nakrcali po ovim bagatelnim cijenama….[smiley1][smiley2][smiley4]
Po liniji grafa je jasno. Nagli porast te povratak na otprilike polovicu tog naglog porasta.
Osim toga i ostali građevinci gube snagu. Još od jučer. Vrh je bio dosegnut i sada se lagano hlade. Ne može u nedogled rasti.
…hvala na analizi mreich…..a kak onda objašnjavaš HDEL..!!??
skoro 12 milijuna prometa na LRH. moglo bi ostoji prifaliti “municije” do 14.06. i neka vec mi ga je pun k…..[smiley1]
I meni se cini….Zato sam jucer dobar dio prebacio u CASH-R-A Ali ne zelim nista zazivati [smiley11]
Meni se nikako ne cini. Evo grafova crobexa za zadnja 3 mjeseca. Vidljivo je da smo se tek vratili unutar boolingerovih krivulja, a i jos smo daleko od presijecanja MACD s linijom okidača…
meni to liči na mali predah. stagnaciju nekoliko dana.
Ovaj prvi graf prikazuje korekciju rastućih tržišta,ide rast pa ravna linija,pa rast…..gotovo da i nema nekog pada…
SLK:
”
Imam neki loš osjećaj za danas. Nadam se da se varam. Nadam se da nismo na početku jednog novog razdoblja. [smiley16]
”
I meni se cini….Zato sam jucer dobar dio prebacio u CASH-R-A
Ali ne zelim nista zazivati [smiley11]
Drago mi je da je ovo napisao netko drugi pa ne moram ja. Mada je moje mišljenje slično. Oprez je majka mudrosti.