LOPINA
Jedno je očekivanje a drugo je realnost
Upamti mi odnosno (ZSE) JE JEDINSTVENA burza u svijetu i naši FM
mi uopće nismo po ničemu jedinstveni. sve burze u svijetu su odraz ljudske psihologije a ona je svugdje slična.
nitko vam ne brani otić trgovat na druge burze.
[/quote]
samo spadamo u najlošiju klasu uz bok sličnima ili reko bi nekorisna burza za kapital……..
dnevni promet 2 milje eura…………..stvarno samo za sirotinju poput nas…..
Jel zarađuje ovdje itko [undecid], pa ovo nije za gledat..
LOPINA
Jedno je očekivanje a drugo je realnost
Upamti mi odnosno (ZSE) JE JEDINSTVENA burza u svijetu i naši FM
mi uopće nismo po ničemu jedinstveni. sve burze u svijetu su odraz ljudske psihologije a ona je svugdje slična.
nitko vam ne brani otić trgovat na druge burze.
[/quote]
Evo da ti u pauzi trgovanja naravno VANI ne na ZSE odgovorim mene i moju udrugu i naš kapital ovi lopovi neće vidjet
Ovi FM nazovimo ih tako to su samo likovi u zgužvanim odjelima pogotovo iz OMF koji su nezasiti u pohlepi i zato su se izgubili u toj pohlepi i propadaju svakim danom više i više
Jel zarađuje ovdje itko [undecid], pa ovo nije za gledat..
P.S. maknuo sam s gledalice Dkvs. To stvarno nije za gledat [lol]
Moller, jučer je jedan cijenjeni kolega napisao – da su investitori razročili depozite sa 5-6- % godišnje
kamate , da bi kupili dionice sa 10 % prihoda od dividende… to je o.k. , ako ti doista taj novac ne treba.
A što će investitor imati, kad mu za npr. 9 mjeseci ustreba deponiran novac ili dio – dionica
HT- baš u to vrijeme ima nepovoljnu cijenu za prodaju? Da li su to novinari napisali …. oko takvog
rizika par riječi investitorima…..
ovo sto se dogadja na IGH je pokusaj umjetnog drzanja cijene ispod 3000.
tovare se na 2950 ne bi li poplasili imaoce.
samo cekam da dodje netko i opali po asku svih 88 komada…
bit ce tu papreno, posebno ako je ocito da je IGH po tehnickoj analizi na lokalnom dnu!
[lol] [smiley]
Tigrus i Media……. ovo je Forum za SVE. Ajde, lijepi pozdrav i sretno….
Na burzi rada ima puno više prometa nego na ovoj.