Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HT- dionica – van svake konkurencije, stvara i dalje poremećaj na burzi.

Ne stvara dionica poremecaje. Stvaraju ih burek dionicari.
[/quote]
burekdžije jučer protrgovale 27 mil., na što su spali pravi ulagači [pray]

LOPINA

Jedno je očekivanje a drugo je realnost
Upamti mi odnosno (ZSE) JE JEDINSTVENA burza u svijetu i naši FM

mi uopće nismo po ničemu jedinstveni. sve burze u svijetu su odraz ljudske psihologije a ona je svugdje slična.

nitko vam ne brani otić trgovat na druge burze.
[/quote]

samo spadamo u najlošiju klasu uz bok sličnima ili reko bi nekorisna burza za kapital……..
dnevni promet 2 milje eura…………..stvarno samo za sirotinju poput nas…..

Jel zarađuje ovdje itko [undecid], pa ovo nije za gledat..

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

LOPINA

Jedno je očekivanje a drugo je realnost
Upamti mi odnosno (ZSE) JE JEDINSTVENA burza u svijetu i naši FM

mi uopće nismo po ničemu jedinstveni. sve burze u svijetu su odraz ljudske psihologije a ona je svugdje slična.

nitko vam ne brani otić trgovat na druge burze.
[/quote]

Evo da ti u pauzi trgovanja naravno VANI ne na ZSE odgovorim mene i moju udrugu i naš kapital ovi lopovi neće vidjet
Ovi FM nazovimo ih tako to su samo likovi u zgužvanim odjelima pogotovo iz OMF koji su nezasiti u pohlepi i zato su se izgubili u toj pohlepi i propadaju svakim danom više i više

http://seebiz.eu/hr/burze/boskovic-dividenda-je-ok%2c-ali-rezultati-ht-a-nisu-sjajni,68678.html

Jel zarađuje ovdje itko [undecid], pa ovo nije za gledat..

P.S. maknuo sam s gledalice Dkvs. To stvarno nije za gledat [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Moller, jučer je jedan cijenjeni kolega napisao – da su investitori razročili depozite sa 5-6- % godišnje
kamate , da bi kupili dionice sa 10 % prihoda od dividende… to je o.k. , ako ti doista taj novac ne treba.
A što će investitor imati, kad mu za npr. 9 mjeseci ustreba deponiran novac ili dio – dionica
HT- baš u to vrijeme ima nepovoljnu cijenu za prodaju? Da li su to novinari napisali …. oko takvog
rizika par riječi investitorima…..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ovo sto se dogadja na IGH je pokusaj umjetnog drzanja cijene ispod 3000.
tovare se na 2950 ne bi li poplasili imaoce.

samo cekam da dodje netko i opali po asku svih 88 komada…
bit ce tu papreno, posebno ako je ocito da je IGH po tehnickoj analizi na lokalnom dnu!

[lol] [smiley]

Tigrus i Media……. ovo je Forum za SVE. Ajde, lijepi pozdrav i sretno….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Na burzi rada ima puno više prometa nego na ovoj.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Netko skuplja optimu na 38 [thumbsup]

Dali je ovo za smijat ili plakat kad odbiješ HT i ZABU ostane neka 3 mil prometa

New Report

Close