Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hoće li burza više rasti radi odlaska Mesića ili će više pasti zbog dolaska Josipovića inauguratora [lol] [cry]

ne želim drukati ali gledajući ovo stanje na burzi-nemogu nepridodati da nas čeka malo jača korekcija cijena i indexsa-mislim da smo u fazi pripreme rušenja – iskreno bi želio da sam u krivu ali ovi potezi mi se ne sviđaju-previše očito da se ne primjeti…

Da zreli smo za korekciju rasli smo sa 2000 na 2100 sad bi to trebalo korigirat podhitno
[/quote]

Jel to vi samo naručite preko telefona il onako odokativno???

LEAVE THE WORLD BEHINED

ne želim drukati ali gledajući ovo stanje na burzi-nemogu nepridodati da nas čeka malo jača korekcija cijena i indexsa-mislim da smo u fazi pripreme rušenja – iskreno bi želio da sam u krivu ali ovi potezi mi se ne sviđaju-previše očito da se ne primjeti…

Da zreli smo za korekciju rasli smo sa 2000 na 2100 sad bi to trebalo korigirat podhitno
[/quote]
kolega iznijeo sam svoje mišljenje- dali će se takve stvari dogoditi ili ne vidjeti ćemo uskoro-iskreno se nadam da griješim -ali da situacija nije blistava -nije
[/quote]

ne znam kaje metode koristite za procjenu, ali meni je situacija danas bila idilicna.
bas sam fino zaradio na HTu i IGHu.

razmisljam da osnujem FUN Club Brutalnog Kapitala.
Ako su DArio Simic i Maric mogli imati fun club, mogu i ja.
prodaviti cu lutkice Tigrica i Patkica…
[smiley] [lol]

Fun club ili Fan club?

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Fun club ili Fan club?

pa ne znam, sta su ono imali Maric i Simic kad su bili u dinamu?
Fun club ili Fan club? ja mislim da je fun club.

[huh]

budimo realni, ljudima ce biti puno draze da kupuju od mene lutkice tigrova i patkica nego dionice…

evo recimo danas, svi navalili kupovati HT , a ja ga panicno poceo prodavati na 315kn…
ili ovo s IGH… ista stvari…
koma…

ajmo mi fino svi zajedno trziti patkicama i svi ce biti sretni.
[smiley]

a šta misliš jel bolje kupit zemljište na tuškancu za 50,000 eur/m2 ili močvaru bogu iza nogu za jednu lipu po hektaru? i zamisli onda cijena močvare skoči na 2 lipe po hektaru što je 100% rasta… a cijena na tuškancu padne par postotaka…. vidiš vidiš…..

Jedna od najboljih interpretacija trgovanja što sam do sada čuo.
ConoBrien nemoj se truditi, neće oni to ionako shvatiti.

no risk, no fun ( club ) (profit)

peace

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

Uoči novog prosvjeda Josipović razgovarao s vođama aktivista
Josipović je od dvojice najistaknutijih organizatora prosvjeda protiv izgradnje Horvatinčićeva projekta "Cvjetni" želio čuti svaki detalj prošlotjedne policijske intervencije.

Kako će ovo sastančenje anarhista utjecati na TK. [lol] [lol]

A koliko će tek utjedcati njegova energičnost? Kad vidim i nadasve kad čujem druga Josipovića sjetim se moje tete u vrtiću Bog joj duši prostio! [pray]

[color=blue][/color]vizionar

HT- dionica – van svake konkurencije, stvara i dalje poremećaj na burzi. Približavanjem Skupštine
društva, velik dio dionica će se prodati- pa i osloboditi dio novaca , za kupnju ostalih dionica. Sveta krava – tj.HT- sad je , zanimljiv manjim dioničarima za kupnju- a dijelu prvenstveno dinamičnih fondova sa privatnim kapitalom, željnim profita- interesantan za prodaju…
Rad većih brokerskih kuća , koje su skupile slobodan- kakav-takav kapital- i dalje diktira ljestvice cijene- na ostalim najlikvidnijim izdanjima- IGH, PTKM, INA-DLKV,ATPL,INGR, PODR- etc.etc….
Kad to ne bi radili pojedinci iz tih kuća. razboljeli bi se od dosade i muke…..uz podršku medija
i dijela analitičara i dalje je prisutan velik broj poluinfomacija o kretanjima iz ekonomije, pogodnim
za kraće izmjene pozicija…..
U ekonomiji i poduzetništvu- isplatom plaća ostao je mali vakuum, koji ima za potrebu predahnuti,
kako bi se akumulirala sredstva za nastavak tržišnog rada….pad cijena dionica to potvrđuje…..
Obzirm da su sve činjenice oko ekonomskog čuda godine- tj.dividende HT- u Hrvata gotove i poznate
vrijeme je da se okrenemo novim vijestima iz čarobne kuhinje gospođe Kosor, čija ekonomska
nadahnuća – inspirirana čvrstom HDZ- politikom- i dalje konkuriraju u rubrikama – vjerovali ili ne-
te nas opijaju tako snažno – da nam , kao naciji ne preostaje drugo nego da se propijemo i
živimo u okvirima socijalne pomoći…. u suradnji sa pučkim menijem na stolu, pučke kuhinje…..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

HT- dionica – van svake konkurencije, stvara i dalje poremećaj na burzi. Približavanjem Skupštine
društva, velik dio dionica će se prodati- pa i osloboditi dio novaca , za kupnju ostalih dionica. Sveta krava – tj.HT- sad je , zanimljiv manjim dioničarima za kupnju- a dijelu prvenstveno dinamičnih fondova sa privatnim kapitalom, željnim profita- interesantan za prodaju…
Rad većih brokerskih kuća , koje su skupile slobodan- kakav-takav kapital- i dalje diktira ljestvice cijene- na ostalim najlikvidnijim izdanjima- IGH, PTKM, INA-DLKV,ATPL,INGR, PODR- etc.etc….
Kad to ne bi radili pojedinci iz tih kuća. razboljeli bi se od dosade i muke…..uz podršku medija
i dijela analitičara i dalje je prisutan velik broj poluinfomacija o kretanjima iz ekonomije, pogodnim
za kraće izmjene pozicija…..
U ekonomiji i poduzetništvu- isplatom plaća ostao je mali vakuum, koji ima za potrebu predahnuti,
kako bi se akumulirala sredstva za nastavak tržišnog rada….pad cijena dionica to potvrđuje…..
Obzirm da su sve činjenice oko ekonomskog čuda godine- tj.dividende HT- u Hrvata gotove i poznate
vrijeme je da se okrenemo novim vijestima iz čarobne kuhinje gospođe Kosor, čija ekonomska
nadahnuća – inspirirana čvrstom HDZ- politikom- i dalje konkuriraju u rubrikama – vjerovali ili ne-
te nas opijaju tako snažno – da nam , kao naciji ne preostaje drugo nego da se propijemo i
živimo u okvirima socijalne pomoći…. u suradnji sa pučkim menijem na stolu, pučke kuhinje…..

Do prošli tjedan ste tvrdili da se keš ne oslobađa za kupnju ostalih dionica već vezuje kupnjom HT-ovih dionica.

Pitali ste “do kad će trajati ovo ludilo zvan HT”??

Sad tvrdite upravo suprotno!

Pričate o o nekim dinamčnim fondovima …..

Uglavnom trabunjate bez veze!!!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Fun club ili Fan club?

Fight Club.
Muay Thai Tigrus Fight Club. [thumbsup]

I like the smell of napalm in the morning.(Swinger/Trader-Trading my way to freedom!)

New Report

Close