Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

koji potezi?
reci i nama kolega da znamo

http://www.zse.hr/default.aspx?id=29062
šta samo ova kriza radi. vijadukt prelazi iz građevinara u mornaricu

S obzirom da nije zavrsen autoput do Dubrovnika, pa samim time je otezano prebacivanje radnika i gradjevinskih strojeva, viadukt gradi ili kupuje mornaricu i otvara redovnu liniju za radnike i strojeve konzorcija koji ce graditi autoput Bar – Boljare.

Linija od luke RIjeka do luke Bar

[smiley]
[/quote]
vidiš znači da je CG ziherica

who dares, wins

ne želim drukati ali gledajući ovo stanje na burzi-nemogu nepridodati da nas čeka malo jača korekcija cijena i indexsa-mislim da smo u fazi pripreme rušenja – iskreno bi želio da sam u krivu ali ovi potezi mi se ne sviđaju-previše očito da se ne primjeti…

Da zreli smo za korekciju rasli smo sa 2000 na 2100 sad bi to trebalo korigirat podhitno

http://www.zse.hr/default.aspx?id=29062
šta samo ova kriza radi. vijadukt prelazi iz građevinara u mornaricu

S obzirom da nije zavrsen autoput do Dubrovnika, pa samim time je otezano prebacivanje radnika i gradjevinskih strojeva, viadukt gradi ili kupuje mornaricu i otvara redovnu liniju za radnike i strojeve konzorcija koji ce graditi autoput Bar – Boljare.

Linija od luke RIjeka do luke Bar

[smiley]
[/quote]
vidiš znači da je CG ziherica
[/quote]

Ma to je prozvakano. LKRI je ziherica [smiley]

Nije bolest sve što boli

ne želim drukati ali gledajući ovo stanje na burzi-nemogu nepridodati da nas čeka malo jača korekcija cijena i indexsa-mislim da smo u fazi pripreme rušenja – iskreno bi želio da sam u krivu ali ovi potezi mi se ne sviđaju-previše očito da se ne primjeti…

Da zreli smo za korekciju rasli smo sa 2000 na 2100 sad bi to trebalo korigirat podhitno
[/quote]
kolega iznijeo sam svoje mišljenje- dali će se takve stvari dogoditi ili ne vidjeti ćemo uskoro-iskreno se nadam da griješim -ali da situacija nije blistava -nije

Kodt-r-a , ulpl -r-a predvode fini plus

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

[/quote]
kolega iznijeo sam svoje mišljenje- dali će se takve stvari dogoditi ili ne vidjeti ćemo uskoro-iskreno se nadam da griješim -ali da situacija nije blistava -nije
[/quote]
Koliko se meni čini fondovi stoje na kupnji i skupljaju i mislim da ćemo za koji dan gore to je tako očito i ja danas dokupljujem na par dionica, moram priznati da to nisu građevinari iako oni mogu biti potencijalna bomba za gore.

kaj da mislis o burzi gdje firma u kojoj nestalo 1600 vagona necega i *spas* im je stecaj ide svaki dan 20 posto up mislim ima ih par takvih…a recimo jedan HT daje dividendu od 34kn i skoci za 1,5 posto s tendencijom pada!!..ajme
cirkus kolorado [lol]

kaj da mislis o burzi gdje firma u kojoj nestalo 1600 vagona necega i *spas* im je stecaj ide svaki dan 20 posto up mislim ima ih par takvih…a recimo jedan HT daje dividendu od 34kn i skoci za 1,5 posto s tendencijom pada!!..ajme
cirkus kolorado [lol]

a šta misliš jel bolje kupit zemljište na tuškancu za 50,000 eur/m2 ili močvaru bogu iza nogu za jednu lipu po hektaru? i zamisli onda cijena močvare skoči na 2 lipe po hektaru što je 100% rasta… a cijena na tuškancu padne par postotaka…. vidiš vidiš…..

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

crobex je spreman za jedan odbijanac.
malo jaci odbijanac – cca plus +3%

smjeskate li se?
[smiley]

@ tigrus
ni najmanje se ne smješkam iako sam prekrcan … smrdi mi sve jače i nemrem si pomoći … bumo vidli za par dana

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

@pinball

slobodno se smjeskajte…
[smiley]

ako je brutalni kapital odlucio da se ide gore, onda index ide gore.
to smo vec svi naucili.
[wink] [smiley]

New Report

Close