http://www.zse.hr/default.aspx?id=29062
šta samo ova kriza radi. vijadukt prelazi iz građevinara u mornaricu
S obzirom da nije zavrsen autoput do Dubrovnika, pa samim time je otezano prebacivanje radnika i gradjevinskih strojeva, viadukt gradi ili kupuje mornaricu i otvara redovnu liniju za radnike i strojeve konzorcija koji ce graditi autoput Bar – Boljare.
Linija od luke RIjeka do luke Bar
[smiley]
[/quote]
vidiš znači da je CG ziherica
ne želim drukati ali gledajući ovo stanje na burzi-nemogu nepridodati da nas čeka malo jača korekcija cijena i indexsa-mislim da smo u fazi pripreme rušenja – iskreno bi želio da sam u krivu ali ovi potezi mi se ne sviđaju-previše očito da se ne primjeti…
Da zreli smo za korekciju rasli smo sa 2000 na 2100 sad bi to trebalo korigirat podhitno
http://www.zse.hr/default.aspx?id=29062
šta samo ova kriza radi. vijadukt prelazi iz građevinara u mornaricu
S obzirom da nije zavrsen autoput do Dubrovnika, pa samim time je otezano prebacivanje radnika i gradjevinskih strojeva, viadukt gradi ili kupuje mornaricu i otvara redovnu liniju za radnike i strojeve konzorcija koji ce graditi autoput Bar – Boljare.
Linija od luke RIjeka do luke Bar
[smiley]
[/quote]
vidiš znači da je CG ziherica
[/quote]
Ma to je prozvakano. LKRI je ziherica [smiley]
ne želim drukati ali gledajući ovo stanje na burzi-nemogu nepridodati da nas čeka malo jača korekcija cijena i indexsa-mislim da smo u fazi pripreme rušenja – iskreno bi želio da sam u krivu ali ovi potezi mi se ne sviđaju-previše očito da se ne primjeti…
Da zreli smo za korekciju rasli smo sa 2000 na 2100 sad bi to trebalo korigirat podhitno
[/quote]
kolega iznijeo sam svoje mišljenje- dali će se takve stvari dogoditi ili ne vidjeti ćemo uskoro-iskreno se nadam da griješim -ali da situacija nije blistava -nije
Kodt-r-a , ulpl -r-a predvode fini plus
[/quote]
kolega iznijeo sam svoje mišljenje- dali će se takve stvari dogoditi ili ne vidjeti ćemo uskoro-iskreno se nadam da griješim -ali da situacija nije blistava -nije
[/quote]
Koliko se meni čini fondovi stoje na kupnji i skupljaju i mislim da ćemo za koji dan gore to je tako očito i ja danas dokupljujem na par dionica, moram priznati da to nisu građevinari iako oni mogu biti potencijalna bomba za gore.
kaj da mislis o burzi gdje firma u kojoj nestalo 1600 vagona necega i *spas* im je stecaj ide svaki dan 20 posto up mislim ima ih par takvih…a recimo jedan HT daje dividendu od 34kn i skoci za 1,5 posto s tendencijom pada!!..ajme
cirkus kolorado [lol]
kaj da mislis o burzi gdje firma u kojoj nestalo 1600 vagona necega i *spas* im je stecaj ide svaki dan 20 posto up mislim ima ih par takvih…a recimo jedan HT daje dividendu od 34kn i skoci za 1,5 posto s tendencijom pada!!..ajme
cirkus kolorado [lol]
a šta misliš jel bolje kupit zemljište na tuškancu za 50,000 eur/m2 ili močvaru bogu iza nogu za jednu lipu po hektaru? i zamisli onda cijena močvare skoči na 2 lipe po hektaru što je 100% rasta… a cijena na tuškancu padne par postotaka…. vidiš vidiš…..
@ tigrus
ni najmanje se ne smješkam iako sam prekrcan … smrdi mi sve jače i nemrem si pomoći … bumo vidli za par dana
slobodno se smjeskajte…
[smiley]
ako je brutalni kapital odlucio da se ide gore, onda index ide gore.
to smo vec svi naucili.
[wink] [smiley]