Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pitanje za "milijun kuna":

Tko je u pravu, oni koji su prodali 15 milijuna kuna HT-a ili oni koji su kupili 15 milijuna HT, za sat i pol trgovanja?

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

ajd, kad ste me počastili s prolaznom ocjenom, reći su vam moje mišlljenje.

Mislim da su oni prvi već unovčili dividendu bez plaćanja poreza.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

pitanje za "milijun kuna":

Tko je u pravu, oni koji su prodali 15 milijuna kuna HT-a ili oni koji su kupili 15 milijuna HT, za sat i pol trgovanja?

kupci [sealed]

Kako ljepo za vidjet dionice sve u crvenom i to značajno a Crobex u zelenom

Apeliram na ZSE da za primarni postotak promijene cijene vrate natrag postotak promijene cijene u odnosu na zadnju cijenu prethodnog dana trgovanja !!!

Naime, mnogi online prikazi trgovanja tj. streamer aplikacije vrše upload samo službenih podataka sa ZSE i nemaju mogučnost odabira ili paralelnog prikaza postotka promijene po zadnjoj i promijene po prosječnoj cijeni a kako se Crobex računa prema promijeni cijene u odnosu na zadnju cijenu prethodnog dana trgovanja tako promijene prema prosječnoj cijeni samo unose konfuziju među sudionicima na TK !

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Očito ovi koji su kupovali HT na 315 i više ,a nakon katstrofalno loših rezultata u četvrtom kvartalu
2009,a što se može očekivati i u ovom,a i slijedećem kvartalu smatraju da ovih 34 kn netko poklanja.Ja sam mislio da se za toliko smanjuje BV,da se smanjuje i dobit te da bi cijena dionice trebala padati.Još jednom potvrđeno pravilo:Nije važno što je pravilno,već je važno što većina misli što je pravilno.

Kako ljepo za vidjet dionice sve u crvenom i to značajno a Crobex u zelenom

Apeliram na ZSE da za primarni postotak promijene cijene vrate natrag postotak promijene cijene u odnosu na zadnju cijenu prethodnog dana trgovanja !!!

Naime, mnogi online prikazi trgovanja tj. streamer aplikacije vrše upload samo službenih podataka sa ZSE i nemaju mogučnost odabira ili paralelnog prikaza postotka promijene po zadnjoj i promijene po prosječnoj cijeni a kako se Crobex računa prema promijeni cijene u odnosu na zadnju cijenu prethodnog dana trgovanja tako promijene prema prosječnoj cijeni samo unose konfuziju među sudionicima na TK !
[/quote]
Bit će brže i bezbolnije da ti promijeniš brokera.
[lol]

Svakako pratiti horor na DKVS,a naročito u pet do trinaest.Besplatna škola špekulacije u igri
najbrži prst.

Stalnim drukanjem na ovoj temi polako ali sigurno se pretvarate u kockare,nije li to opasno ?

obožavam strvine-posebno ovce

Jesu, a dividenda im neće biti 34,05 kn nego 32,69 kn po dionici!

STRAŠNO!

Drži se ti svog MMM indeksa!

LEAVE THE WORLD BEHINED

pogledajte ovu igru na PODR:
na bidu na 329 kuna skoro tisuću dionica,
a onda netko na ask stavlja 40 dionica na 329,80 kn.
80 lipa puta 40 dionica je stvarno lijepa zarada.

hate red

http://www.zse.hr/default.aspx?id=29062
šta samo ova kriza radi. vijadukt prelazi iz građevinara u mornaricu

who dares, wins

ne želim drukati ali gledajući ovo stanje na burzi-nemogu nepridodati da nas čeka malo jača korekcija cijena i indexsa-mislim da smo u fazi pripreme rušenja – iskreno bi želio da sam u krivu ali ovi potezi mi se ne sviđaju-previše očito da se ne primjeti…

http://www.zse.hr/default.aspx?id=29062
šta samo ova kriza radi. vijadukt prelazi iz građevinara u mornaricu

S obzirom da nije zavrsen autoput do Dubrovnika, pa samim time je otezano prebacivanje radnika i gradjevinskih strojeva, viadukt gradi ili kupuje mornaricu i otvara redovnu liniju za radnike i strojeve konzorcija koji ce graditi autoput Bar – Boljare.

Linija od luke RIjeka do luke Bar

[smiley]

Nije bolest sve što boli

New Report

Close