Kaje papci iz konzorcija, već ste ostali bez daha?
pozdrav iz đakova. [tongue]
Tak puno?
lp
[/quote]
kaj je to puno?
[/quote]
Pa mislim 8 % u jednom danu, kaj to nije puno?
Ne kažem da ne vrijedi tih 8 %, ali ono..
lp
[/quote]
Ali je zato LKPC potegnila čudo neviđeno
ovakav dan je zlatna koka za brokere
ekipa kupuje prodaje po bidu po asku
neznaju gdje im je glava gdje im je rep
a idu i lijekovi za smirenje
a bolje da se idete grudvati
a, ti znas žicaru …. kupi Đakovštinu i malo Božjakovine
Pratite li dnevnik?
Lijepa vijest.
Velikom većim ZA Hrvatsku u EU.
Lijepo.
samo nam još i to treba,zadnjih mjesec dana pali su skoro 10 % ,što ćemo tamo,možemo pasti i sami [rolleyes]
Po Vama je sreca prodat dionice (IGH) pred sam rast? Sta je onda nesreca po Vama? Zna kolega tigrus koliko je izgubio radi grafa i sigurno to ne zove srecom.
[/quote]
kolega, ja sam eventualno mogao propustiti kapitalizirati dobit na nekim dionicama kao sto je KOEI.
ali jos uvijek sam u plusu.
uvjeravam Vas da nitko razuman ne zeli da ja udem u minus,
cisto iz razloga jer bi to znacio kompletni potop burze od barem 200-250 bodova na crobexu.
nadam se da se razumijemo…
[wink]
[/quote]
očito ovaj novi nije ćuo za ironiju i sarkazam..frende mani se burze ak ni bedastoće ne razumiješ
tigruse,crni tigruse, tebi se jedino margin call može ubrzo upalit radi ulpl ali i to je upitno pošto nisam još čuo da se margin kredit daje na iznose manje od 50000kn…kakav lik hahaha…ako počneš na virtualnoj burzi rasprodavat to ti se neće prenjet na pravu burz..znaš.. [lol] [lol] [lol]
Po Vama je sreca prodat dionice (IGH) pred sam rast? Sta je onda nesreca po Vama? Zna kolega tigrus koliko je izgubio radi grafa i sigurno to ne zove srecom.
[/quote]
kolega, ja sam eventualno mogao propustiti kapitalizirati dobit na nekim dionicama kao sto je KOEI.
ali jos uvijek sam u plusu.
uvjeravam Vas da nitko razuman ne zeli da ja udem u minus,
cisto iz razloga jer bi to znacio kompletni potop burze od barem 200-250 bodova na crobexu.
nadam se da se razumijemo…
[wink]
[/quote]
očito ovaj novi nije ćuo za ironiju i sarkazam..frende mani se burze ak ni bedastoće ne razumiješ
tigruse,crni tigruse, tebi se jedino margin call može ubrzo upalit radi ulpl ali i to je upitno pošto nisam još čuo da se margin kredit daje na iznose manje od 50000kn…kakav lik hahaha…ako počneš na virtualnoj burzi rasprodavat to ti se neće prenjet na pravu burz..znaš.. [lol] [lol] [lol]
[/quote]
nemam margin.
Možda smo malo bliže Europi odnosno Evropskim fondovima.
Zastupnici Europskog parlamenta danas su velikom većinom glasova prihvatili rezoluciju o napretku Hrvatske u kojoj se ističe da je završetak pristupnih pregovora moguć do kraja ove godine ako se ispune potrebni kriteriji. Za rezoluciju je glasovalo 582 zastupnika, protiv ih je bilo 24, a suzdržanih 37.
Barba Luka ostavlja dojam vrsnog diplomate i poslovnjaka; taj će dobre poslove ugovoriti!? [lol]