Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

europa u debelom plusu a naša se grca u minusu .kakva je ovo burza?

Takva di se index racuna iz zadnje cijene, a porast pojedine dionice iz prosjecne prethodnog dana pa onda imas da su dionice u zelenom a index u crvenom
[/quote]

Ma lako za to, bitno da je Motušić uveo crobex 10 i slikao se za naslovnice kao da je struju izumio. Ne znam kako smo prije toga trgovali… a i market making mu je čudo jedno [rolleyes]

Inače, navodno bi mogao krenuti short selling ove godine. [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Bas malo gledam HDEL

trenutan minus 8%

Tak puno?

lp

[/quote]
kaj je to puno?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

europa u debelom plusu a naša se grca u minusu .kakva je ovo burza?

Takva di se index racuna iz zadnje cijene, a porast pojedine dionice iz prosjecne prethodnog dana pa onda imas da su dionice u zelenom a index u crvenom
[/quote]

Ma lako za to, bitno da je Motušić uveo crobex 10 i slikao se za naslovnice kao da je struju izumio. Ne znam kako smo prije toga trgovali… a i market making mu je čudo jedno [rolleyes]

Inače, navodno bi mogao krenuti short selling ove godine. [thumbsup]
[/quote]
short selling????? znaci dodatno sisanje ovaca [yawn] zasto ga nisu uveli 2008 u sveopcem potopu [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Bas malo gledam HDEL

trenutan minus 8%

Tak puno?

lp

[/quote]
kaj je to puno?
[/quote]

Pa mislim 8 % u jednom danu, kaj to nije puno?

Ne kažem da ne vrijedi tih 8 %, ali ono..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Bas malo gledam HDEL

trenutan minus 8%

Tak puno?

lp

[/quote]
kaj je to puno?
[/quote]

Pa mislim 8 % u jednom danu, kaj to nije puno?

Ne kažem da ne vrijedi tih 8 %, ali ono..

lp

[/quote]

Ma kolega plavi sta je to za hdel

pa navikli su se oni na vece minuse ko magarci a batine…

bumo vidli, ujutro su svi nesto urlikali i skakali(ko fol) a gledali kak da jedan drugome uvale tog lopatara

moj pajdo odfikario cca 400 kom i sretan i veli da mu sad puca prsluk za cijeli svijet

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ovaj tigrus fakat ima sreće… eto nisi morao mjenjat passat za ulpl…mogao si ga na bidu dočekat..sad imaš ovce i noce – i passat iz 2005 i ulpla…svaka čast [thumbsup]

Po Vama je sreca prodat dionice (IGH) pred sam rast? Sta je onda nesreca po Vama? Zna kolega tigrus koliko je izgubio radi grafa i sigurno to ne zove srecom.
[/quote]

kolega, ja sam eventualno mogao propustiti kapitalizirati dobit na nekim dionicama kao sto je KOEI.
ali jos uvijek sam u plusu.

uvjeravam Vas da nitko razuman ne zeli da ja udem u minus,
cisto iz razloga jer bi to znacio kompletni potop burze od barem 200-250 bodova na crobexu.

nadam se da se razumijemo…
[wink]

hahaha. tigrus, tigrus…..nasmijavaš me

kolega Novi ulagac,

Vas komentar me rastuzio jer demonstirate neznanje…

[undecid]

Jedina zagarantirana formula za uspjeh na ZSE je da se kupuju dionice od gubitaša jer što veći gubitaš to veća zarada evo danas primjer Đakovština +50% jučer ADRS , INA ,PTKM, da ne zaboravim PODR i tako redom ono što valja to ne slučajno ni blizu tako kažu naši FM

Jedina zagarantirana formula za uspjeh na ZSE je da se kupuju dionice od gubitaša jer što veći gubitaš to veća zarada evo danas primjer Đakovština +50% jučer ADRS , INA ,PTKM, da ne zaboravim PODR i tako redom ono što valja to ne slučajno ni blizu tako kažu naši FM

Kolega, danas ste se registrirali i odmah prosipate ovakve bisere.
Ako stvarno ovako mislite, moj savjet Vam je da kupite dionice Zdenke i odete mirno spavati.

Slovenci u šoku. Ako Todorić uspije preuzeti Mercator bit će im to gore od Kostelića i skijanja.

http://www.dnevnik.si/poslovni_dnevnik/1042336488

Kažu Janezi u komentarima kako će im se na policama naći Jamnica umjesto Radenske. Muke njihove

New Report

Close