Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

aj sad nek mi neko objasni ovaj lopovluk sa markerima na atgr…..ujutro su
imali na asku na cijeni 745 veliki nalog, ajmo reć to im je prodajna cijena……
pravilo je kao da imaju spread 3-5% , a sad vidim nalog veći na bidu na 700 valjda
njihov……i sad razlika je 45 kn pa to je više od 5% …..naravno da se ne poštuju
pravila lopine obične…..

Ajde onako iskreno jel itko mislio da ćemo danas uz ono što se događa vani trenutno imati -0,79%?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

s obzirom da je to Crobex nista nije iznenadenje

The best place to succeed is where you are whit what you have.

Ajde onako iskreno jel itko mislio da ćemo danas uz ono što se događa vani trenutno imati -0,79%?

ja sam očekivao bar minimalni plus, kako na građevinarima tako i Crobexu ali da srežemo dobitke i da se vračamo na pozicije od jučer u 15 sati mi je nije izgledalo vjerojatno iako je več jučer bio evidentan pritisak na prodaju.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Ja ne, onako iskreno.

s obzirom da je to Crobex nista nije iznenadenje

Sutra ce biti crobex zeleni a dionice crvene. Nista vise ne moze iznenaditi.

Nije bolest sve što boli

Bas malo gledam HDEL

trenutan minus 8%

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Tisak u potopu, ima li nade za brodolomce [lol]

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Ja ne, onako iskreno.
[/quote]

ni na kraj pameti,osjećam promjenu

Užas jedan kakva žabokrečina od burze.
Gledam ovu LKPC , kad netko sukne po to malo bida šta ima biti će tarapana.
RIB.

Svi kao kupuju i mole boga da ne kupe.

Ćujem i da vidra planira prodati, taj kad prodaje polomi sve po bidu, pošto poto.

Držmo se!

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Na burzi je uvijek sve moguće, pa čak i ono što je logično.

Kostolany

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Bas malo gledam HDEL

trenutan minus 8%

Tak puno?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close