evo primjera kako su kordinirano radili Radic i Zderic.
Danas oko 12 sati Index prenosi kako nema garancija i propada "posao stoljeca" cak su i telefonski kontaktirali i jedva docekali da to objave,ali ne znajuci kako je Zderic vec u C.Gori i nosi bankovne garancije ali se malo zadrza jer je janjetina bila ukusna.Dobivsi odgovor od C.Vlade da konzorciju preostaje jos samo par sati Index se odluci opet stupiti u kontakt kad vidi đavla,Zderic poslije ispijene kave donio garancije i nema druge sada ce mo napisati kako je IGH dobio posao stoljeca u to vrijeme vec pripremljeni IGH Zagreb salje obavijest Zagrebackoj burzi te ih sluzbeno obavjestava:
HRVATSKI konzorcij na čelu s Konstruktorom iz Splita a čiji je dio i INSTITUT IGH d.d. dostavio je pismena jamstva koji zadovoljavaju uvjete tendera vlade Crne Gore za izgradnju autocceste Bar-Boljare u Crnoj Gori. To su materijalne činnjenice koje su utjecale na rast cijene naše dionice IGH-R-A.http://www.zse.hr/default.aspx?id=28970
ž
evo kako vam je to otprilike bilo a na vama je dali vjerovati ili ne.
Svi se raduju a ja u ptkm, lrh, i brodarima… Stojim kraj ugla ko popišan cvet…
Danas najveći plus IGH, THNK i DKVS.
Šta mislite čije će oblatne radnici jest u pauzama, a znamo kolko crnogorci vole pauze i oblatne. [proud]
Ni je dobro ostaviti nalog otvoren i otići ručati. Dlaka je falila da me počiste. Svašta…
Ni je dobro ostaviti nalog otvoren i otići ručati. Dlaka je falila da me počiste. Svašta…
Bolje bi ti bilo da su te počistili bude toga za par dana kao u priči.
Svi se raduju a ja u ptkm, lrh, i brodarima… Stojim kraj ugla ko popišan cvet…
Divezifikacija, sine, diverzifikacija… Trebaš imati od svega po nešto, i čekati oportuni trenutak.
Divezifikacija, sine, diverzifikacija… Trebaš imati od svega po nešto, i čekati oportuni trenutak.
[/quote]
Imam i ht i ine ali samo nemam građevinare, hebiga
Na INI čisto nasilje teško da to prođe, prodavača je jako puno a kupac jedan i izgleda da pokušava na silu braniti nešto što je neobranjivo.
Bolje bi ti bilo da su te počistili bude toga za par dana kao u priči.
[/quote]
već danas je jeftinije. bio na dlkv 2 hebene lipe ispod maximuma, drugi put tako griješim u par dana × par % i to ti je to. sjedio cijeli dan za badava.
Mogu samo samo zamisliti kako je ekipi u "perspektivnim" brodarima.Moji bankrotaški građevinari divljaju iako je u Hrvatskoj kriza, a brodari tapkaju u mjestu dok se svjetska gosodarstva oporavljaju.
Stvarno me iznenadilo ovo danas, prestrašio sam se kad sam upalio komp oko 15h i vidio porfelj. [wink]