Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra će građevinci prije podne rušiti tržište,brodari će poslijepodne dizati market.

obožavam strvine-posebno ovce

Imam jednog iz službe za državnu bezbednost!!! [lol] [lol] [lol]

Prvo mi šalje neki link, onda mi se prijeti.
Lik prati TK.
Neš ti posla!!!
Mislim da će sutra pratiti kako mu igh pada pa sada pizdi na cijeli svijet.

Zatvori
Dvosjed | profil
korisnik od: 08.02.2010.

Tekst poruke…
Re: Naslov poruke…Tko je baron, cijenjeni kolega. Nemojte mi više pisati. Ja sam iz drž. službe. Novi odjel. Praćenje TK.

STRAŠNO!!!!!!!!!!!!!!!
Nasmijao me je do suza.

čini mi se da ga nisi dobro shvatio, lik kaže da je iz državne službe što je sigurno točno. za vrijeme radnog vremena piskara po forumu dok ga šef ne potegne za uho [lol]

moje pisanje je osobno mišljenje te nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

da, to sam i ja pomislio.
i nasmijao se al’ bez suza [lol]

Danas će biti vrlo interesantno.
IGH izgubio posao (što je po meni genijalno i dugoročno jako dobro za firmu) ali kratkoročno ekipa će prodavati,
sa druge strane opet (po meni) jako lijepa vijest Berlusconi obećao Hrvatskoj: U EU ulazite 2011. godine..
dolar ide u korekciju..pa bi to mogao biti vjetar u leđa..
ali opet posao stolječa??? nema ga više..uff zanimljivo za gledat..
znam da me nitko neće slušati..ali sa prodajom igh priekajte do 11..raše prodajte po 10 kuna manje nego da se zahebete..mirovnici bi danas mogli kupovati

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Mislim da su mirovinci već kupovali jučer jer sam se čitav dan pitao koje budale kuppuju nešto 200kn skuplje nego dan ranije..

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

ste vidli kako neko glumi dizanje cjene na HT,ATPL, DLKV sa 1 dionicom? [lol]

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

Danas će biti vrlo interesantno.
IGH izgubio posao (što je po meni genijalno i dugoročno jako dobro za firmu) ali kratkoročno ekipa će prodavati,
sa druge strane opet (po meni) jako lijepa vijest Berlusconi obećao Hrvatskoj: U EU ulazite 2011. godine..
dolar ide u korekciju..pa bi to mogao biti vjetar u leđa..
ali opet posao stolječa??? nema ga više..uff zanimljivo za gledat..
znam da me nitko neće slušati..ali sa prodajom igh priekajte do 11..raše prodajte po 10 kuna manje nego da se zahebete..mirovnici bi danas mogli kupovati

Jos se nista nezna vezano za IGH.

p.s. 100% provjereno!

Otvaramo u minusu, a zatvaramo u plusu.

P.S.
Nema potrebe za brisanjem!

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Mislim da su mirovinci već kupovali jučer jer sam se čitav dan pitao koje budale kuppuju nešto 200kn skuplje nego dan ranije..

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/bar-boljare-konstruktoru-rok-istice-krajem-mjeseca!%3f,68001.html

na zse nikakve obavjesti, vise ni pravovaljani info ne mozes dobiti, toliko o transparentnosti

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

U najboljim danima prije 2 tjedna kad je bila 43kn,
INGR-a je imala kupnju koja liči na
Kupnje (35.000)
Trenutno stanje je danas
KUPNJE (9.115).

DLKV, opet prodaja jača 10X.

09.10.07... Plavi : "Kako mi se čini na kraju ćeš kupiti na 80 000kn ?" (za INGR-u)

Jos se nista nezna vezano za IGH.
p.s. 100% provjereno!

moguće da se ništa službeno ne zna
ali reci i sam, što bi ti zaključio o firmi koja nije dala garancije u roku? onda joj je određen dodatni rok od 60 dana koji danas istječe, a još uvijek garancije nisu osigurane?
bez obzira kako će se ovo završiti, ovo je katastrofa za IGH, izgubili su zemjište zagrebčanke i 50 milja kuna, a sad još i ova sramota i novi gubitak ugleda, moguće i novca [bye]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

Ovo crvenilo čime se opravdava
Da nije korekcija nastupila naniže pošto smo bili odradili nekih 200 bodova

New Report

Close