Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naša fm-banda je digla crobex pomoću svojih dionica ine ht arisa podravke odnosno svojih gubitaša a dok je istovremeno zdrave dionice tiskala i kočila rast sad svoje napuhane ladi a zdrave još više tiska i tako u krug samo neznam dokle

Što fali ht-u, adrisu, podravki?
Valjda misliš da su umjesto njih trebale rasti tvoje zdrave dionice?
Ne smiješ biti ljubomoran i tvoje zdrave dionice mogu oboljeti!!!

Gledajte danas dnevnik u 19.30
Očekujem objavu jedne vijesti.
lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Ovo što Brkić govori je istina,na ovim forumima je hrpa ljudi koji rade u fondovima ili kako on govori vode fondove.Pa to je sramotno.Tek jedan je u zatvoru,mislim na Fimu.
Pa mnogi nickovi su umreženi,duplicirani…i navode ljude da gube novac.To je po meni kriminan.
pa ne bi oni pisali po 20 postova dnevno da im to nije posao.gamad.

@petina
stotka za post [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

Užas jedan što taj Fedya radi.
Mislim da je to čista sramota za njega i za ovaj forum.

petina također stotka za post.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

hm…kolege nemojte tako. Meni naš Feđica vrlo dobro dođe i pomaže mi optimizirati ionako lijepe prinose. Dođe mi ko onaj Bandićev daljinski. Nikako ne bih volio da prestane pisati jer mi puno vrijedi.

Feđice, pozdrav ma gdje bio i nemoj da te pokoloebaju silni gubici koje si nanio onom svom napaćenom fondeku kupujući šrotove u vrijeme bull marketa koji uopće nisu narasli a sada postali nelikvidni gubitaši.

Samo naprijed Fećko [thumbsup]

Ovo što Brkić govori je istina,na ovim forumima je hrpa ljudi koji rade u fondovima ili kako on govori vode fondove.Pa to je sramotno.Tek jedan je u zatvoru,mislim na Fimu.
Pa mnogi nickovi su umreženi,duplicirani…i navode ljude da gube novac.To je po meni kriminan.
pa ne bi oni pisali po 20 postova dnevno da im to nije posao.gamad.

Istina kolega, znamo i koji su umreženi……….samo moraju paziti da se ne umreže ovdje;

U Zagrebu je otvoren novi centar za napredno poslovno obrazovanje, tzv RBA!!!!
Iako djeluje u okviru ustanove s dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju specijaliziranih kadrova, ovaj novi program podigao je razinu poslovnog obrazovanja do međunarodnih standarda. Riječ je o programu ‘Remetinec Business Academy’.

Program obrazovanja u ovoj akademiji može trajati i desetak godina, ovisno o kolegijima koje kandidat odabere. Plan i program školovanja uključuje predmete kao što su:

"Fiktivne fakture i off-shore računi"
"Kako kupiti sebi dionice poduzeća novcem istog tog poduzeća"
"Kako usluge plaćati do pet puta više, i kome- predavač Zalizanko"
"Zapošljavanje političkih podobnika-predavač Barba Luka"
"Davanje rizičnih kredita obitelji i prijateljima, vidi Hpb i pojedine forumaše"
"Davanje petama malo vitra, Sanaderova teorija"
"Kako prodati dionice iz portfelja svom najbližem prijatelju, lekcija Biber"

Akademija je zatvorenog tipa, a osim školovanja kandidati dobivaju i smještaj i prehranu za vrijeme cijelog školovanja ( tri obroka dnevno + fruštuk ). Namijenjena je usavršavanju visokih menadžerskih kadrova i u njoj mjesto dobivaju samo kandidati koji su se već iskazali u upravljanju javnim i državnim poduzećima.

Upis je besplatan a ispis se plaća, preko sindikata 30% popusta [wink]

http://www.kucilooro.webs.com/

Upravo se događa ono što sam jutros rekao INA i HT moraju dole bez obzira šta grafovi pokazuje, jednostavno precjenjeni su u odnosu na ostalo i to je u normalnim uvjetima neodrživo.

he he barbastari koliko si igh-ica kupio da sad drukas kako je ht i ina precijenjen, nije valjda da za par sto kuna nagovaras ljude da prodaju, mora da si ih puno uzeo

Naša fm-banda je digla crobex pomoću svojih dionica ine ht arisa podravke odnosno svojih gubitaša a dok je istovremeno zdrave dionice tiskala i kočila rast sad svoje napuhane ladi a zdrave još više tiska i tako u krug samo neznam dokle

Što fali ht-u, adrisu, podravki?
Valjda misliš da su umjesto njih trebale rasti tvoje zdrave dionice?
Ne smiješ biti ljubomoran i tvoje zdrave dionice mogu oboljeti!!!
[/quote]

Ništa osim što su truli gubitaši

Vaš link

Može li sutra ista slika za sastavnice Grobeksa ? [thumbsup]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

I kaj vele na dnevniku?
Su rekli kaj?

Nisam bio doma?
Kaj ima jamstva?
Kaj igh ide na 25000?
hehehe
nemate pojma…sretno

Imam jednog iz službe za državnu bezbednost!!! [lol] [lol] [lol]

Prvo mi šalje neki link, onda mi se prijeti.
Lik prati TK.
Neš ti posla!!!
Mislim da će sutra pratiti kako mu igh pada pa sada pizdi na cijeli svijet.

Zatvori
Dvosjed | profil
korisnik od: 08.02.2010.

Tekst poruke…
Re: Naslov poruke…Tko je baron, cijenjeni kolega. Nemojte mi više pisati. Ja sam iz drž. službe. Novi odjel. Praćenje TK.

STRAŠNO!!!!!!!!!!!!!!!
Nasmijao me je do suza.

New Report

Close