Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Upravo se događa ono što sam jutros rekao INA i HT moraju dole bez obzira šta grafovi pokazuje, jednostavno precjenjeni su u odnosu na ostalo i to je u normalnim uvjetima neodrživo.

glavni krivci za danasnje crvenilo, a BTW kaj se vani crveni i zeleni nisam zabrinut…
zabrinut sam za ovo nase domace gdje sam ulozio kune…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Naša fm-banda je digla crobex pomoću svojih dionica ine ht arisa podravke odnosno svojih gubitaša a dok je istovremeno zdrave dionice tiskala i kočila rast sad svoje napuhane ladi a zdrave još više tiska i tako u krug samo neznam dokle

Naša fm-banda je digla crobex pomoću svojih dionica ine ht arisa podravke odnosno svojih gubitaša a dok je istovremeno zdrave dionice tiskala i kočila rast sad svoje napuhane ladi a zdrave još više tiska i tako u krug samo neznam dokle

to je tkz. "zacarani logicki krug bez logike" [lol]

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Koje su to igre s futuresima, malo zeleni pa malo crveni… Čini se da je vani korekcija na snazi ali dobra vijest je da smo je za sada dosta dobro podnosili. Još samo malo tako pa ćemo se uključiti u nastavak rasta i 2300 bodića više neće biti vrh. Ionako smo još u zaostatku a svima je jasno da kriza polako prolazi.

svaki dan smo sve bliži izlasku iz krize ma koliko ona dugo trajala

to je tkz. "zacarani logicki krug bez logike" [lol]
[/quote]

Doće vrag po svoje

malo me strah danas onog Berka da nam ne zadrži premijerku,onda tonemo

ha, zanimljivo danas recimo viro panični izlazak a neki dan imali panični ulazak…..
dugo trgujem al i dalje mi nisu jasni ti panični ulasci i izlasci…….

Očito je da će IGH i ekipa predati garanciju u Crnoj Gori i da će dionica rasti, nisam kupio niti jednu dionicu ačli sam u ovo siguran 99% jer kupiti tolike količine bez infa mislim da nije normalno,ali očito je da ga netko ima.

koji timing…cijeli dan minus i na kraju happy end..pa nek netko kaže da naša burza ne raste 😉

pola prometa samo HT…kaj mislite jel će ta gore s približavanjem skupštine… ili je ono bila navlakuša zadnjih dana…

koji timing…cijeli dan minus i na kraju happy end..pa nek netko kaže da naša burza ne raste 😉

pola prometa samo HT…kaj mislite jel će ta gore s približavanjem skupštine… ili je ono bila navlakuša zadnjih dana…

lastika je full napeta…zelja za kupnjom je prejaka….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ha, zanimljivo danas recimo viro panični izlazak a neki dan imali panični ulazak…..
dugo trgujem al i dalje mi nisu jasni ti panični ulasci i izlasci…….

Neznam ja koji ti Market pratiš, je si siguran da si gledao ZSE?

LEAVE THE WORLD BEHINED

Konačno brodari, bolji od CROBEX-a !

Znači li to nešto?

New Report

Close