Oće netko zatući ovu LKPC čekam sa 55 komada na 1536 netko je stavio svoju jednu valjda ga bilo sramota staviti.
Molim da se kolega vidra, koji dokazano piše i ovaj nick sankcionira zbog ove očite laži o tome da je njegov nalog ovih 55 komada na 1536.
Kao potvrdu da tome nije tako, neka moderatori putem PM, njemu upute da pomakne nalog za koju lipu, pa će se uvjeriti da kolega laže.
Ukoliko ja laganje dozvoljeno, kao i pisanje duplih nickova, onda se ispričavam.
lp
po statistici velječa skoro uvjek u minusu odkad postoji burza. Očekujem do kraja mjeseca cca 20% minusa, onda plako gore do kraja godine u +. Do kraja mjeseca dakle [yawn]
Po statistici je siječanj bio skoro uvjek u plusu a velječa skoro uvjek završavala u minusu.
Crobex je siječanj završio u plusu a strani indexi u minusu , kako crobex ipak uglavnom prati globalne trendove, vjerujem da veljaču završavamo sa minimalnim promjenama a ne bi me iznenadilo niti par% plusa.
Hvala kolegama investitorima koji su mi danas prodali svoje dionice jer sam zadnjih nekoliko dana popi-dio!
Konačno su se dale skupiti pristojne količine i to još po bagatelnim cijenama!
HVALA JOŠ JEDAN PUT!
Znam sad ste u dilemi?
Kupit skuplje ili još čekati?
Znam nije lako!
Kako god bilo da bilo, znam, brže ćemo gore to je sigurno!
Tigrus, tko će zveknuti ovaj KOEI malo po asku, nije skoro ništa preostalo do plusa.. ?
[wink]
lp
futuresi okreću u zeleno
A ja ujutro sve rasprodao, ništa idem sad odma grunit taj KOEI po asku, nikad neću naučit, ovako ću barem dići cijenu Tigrusu i Plavom jer gotovo da i nema prodaje ispod 550 kuna, kaj ne? Nikad neću naučiti kako brutalni kapital zarađuje [cry] [lol]
Nije mi jasno zašto na pozitivne vijesti koje stavim tu ljudi stavljaju jedinice,pa zar nije svima u interesu da se nešto pozitivno događa,da nam gospodarstvo krene već jenput nego bi samo crne vijesti,čudnih li ljudi.
Tigrus, tko će zveknuti ovaj KOEI malo po asku, nije skoro ništa preostalo do plusa.. ?
[wink]
lp
evo, ja sam si danas ubo 100njak komada KOEI…
nije lose, dapace…prilicno sam zadovoljan.
[smiley]
jako volim kupiti dionice u BARGIN HUNTu!
[cool]